Neverovatan snimak sa Infektivne u Beogradu: „Sofija, voli te tata“, ovo je NEŠTO NAJLEPŠE što ćete danas videti!

Printscreen

Zabava

Neverovatan snimak sa Infektivne u Beogradu: „Sofija, voli te tata“, ovo je NEŠTO NAJLEPŠE što ćete danas videti!

Proteklih nedelja medicinski radnici širom Srbije zapostavili su svoje privatne živote i posvetili se borbi protiv korona virusa. Praznike i sve njima bitne datume proveli su na svojim radnim mestima, u prvim borbenim redovima. Jedan doktor Infektivne klinike u Beogradu nije mogao da bude u blizini svoje ćerke na njen rođendan, pa je morao da neđe način kako da joj čestita.

Naime, on je sa grupom svojih kolega, pod punom zaštitnom opremom horski otpevao svojoj mezimici Sofiji rođendansku pesmu. Poručio joj je da je voli, a kolege su dodale da je vole i drugari. Emotivan snimak ovih lekara širi se društvenim mrežama, a mi vam ga prenosimo sa zadovoljstvom.

Pogledajte  video

Snimak ovih lekara je još jedan primer žrtve koju oni podnose u ovim teškim danima, odvojeni od svojih najmilijih ali ostaju pozitivni. Maloj Sofiji želimo srećan rođendan i nadamo se da će uskoro biti sa svojim tatom i proslaviti svoj divan dan. Ne zaboravimo i večeras kao i proteklih dana, da budem na istom mestu u isto vreme i pošaljemo aplauz podrške ovim divnim ljudima.

Blic

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top