DRUŠTVENA MREŽA NAS JE ODRŽALA I NJOJZI HVALA! Natpisi u doba korone su URNEBESNI!

Printscreen/Instagram

Zabava

DRUŠTVENA MREŽA NAS JE ODRŽALA I NJOJZI HVALA! Natpisi u doba korone su URNEBESNI!

Korona virus koji hara svetom i odnosti hiljadu života naterala nas je da zatvorimo u svoje kuće i distancom zaustavimo pademiju.

Međutim, tu nije svet stao, mnogi su se vratili svojim porodicama, ponovo se upoznaju, provode vreme zajedno, budući da ih je brzi tempo života pre izbijanja infekcije skoro rastavio i viđali su se samo naveče, nakratko, nekada ne bi ni reč razmenili. Sad je to sve drugačije. Drugi rade od kuće, ali i tada imaju sasvim dovoljno vremena da se posvete i sebi i porodici.

Ono što korona nije mogla da ubije u ljudima jeste duh! Na društvenim mrežama je mnogo šaljivih i duhovitih natpisa, koji dižu moral onima kojima izolacija ipak nije dobro legla i koji se u kući osećaju zarobljeno i nemoćno.

Jedna od prvih duhovitih, ali i motivacionih rečenica bila je: „Mala nevesta je prošla, proći će i ovo“, a posle toga su društvene mreže preplavljene šaljivim natpisima u vezi sa korona virusom.

„Jedva čekam da u kafićima opet gledamo u svoj mobilni“.

Društvene mreže su preplavljene problemima žena u karantinu koje su dokom pandemije nabacile  koji kilogram viška, ali uživaće i u mnjima samo da se pobedi ova pošast.

zadovoljna u inat@veritas273

Ovo sam ja posle korone

Ugrađeni video

Pogledaj druge tvitove korisnika zadovoljna u inat

Nemaju samo žene problema sa kilogramima. Jedna brižna supruga, ostavljala je mužu poruke u frižideru, koji je skoro svima u karantinu bilo mesto koje se često obilazilo.

Naravno, nezaobilazne su i jezičke nedoumice, pa je tako jedna osvanula na vratima apoteke u Sarajevu, gde je pisalo: U ljekarku ulaziti jedan po jedan.

Nekome nešto baš nedostaje, pa sem hrane, kafići, nekima nedostaju Crnogorci:

nekom GUŽVE u 4 POPODNE:

A studentima, što je bilo ranije neverovatno, kupus iz menze:

kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top