Voditeljka RAZBESNELA sve majke iz regiona, pa udarila još gore po njima

Printscreen/Instagram

Poznati

Voditeljka RAZBESNELA sve majke iz regiona, pa udarila još gore po njima

Voditeljka Hana Hadžiavdagić obratila se svim majkama koje su ovih dana zatvorene u karantinu i koje „kukaju zbog dece“.

Objava Hanina FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM
Objava Hanina

„Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam posmatrač. Primetila sam da se masovno žene žale na decu u karantinu. Te beba ovako, te starije dete onako… Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne bi trebalo da uživate što provodite vreme s decom i mužem, što konačno imate vremena biti porodica? Zahvalite Bogu što su deca živa i zdrava i prestanite da kukate! Budite srećne što imate decu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju“, napisala je Hana.

Posle oprečnih reakcija i komentara da Hana treba „da ćuti jer nema pojma kako je biti roditelj“, influenserka je napisala: „Pronašle se majke što se žale da im deca smetaju. Kažu da nemaju vremena ni za šta, ali imaju vremena da mene komentarišu“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top