Ana Nikolić priznala kako je zapravo smršala za tako kratko vreme

Printscreen/Instagram

Poznati

Ana Nikolić priznala kako je zapravo smršala za tako kratko vreme

Popularna pevačica ovih dana izgleda bolje nego ikad, a s obzirom na to da je posle porođaja prilično kuburila s kilogramima, to je podstaklo brojne spekulacije

Tokom trudnoće i nakon što je na svet donela svoje prvo dete – ćerkicu Taru, pevačica Ana Nikolić imala je problem s kilažom.

Najpre su se javnost i društvene mreže na negativan način bavile izgledom ove poznate mame zbog toga što se ugojila, a kada je izgubila više desetina kilograma i dovela svoje telo do savršenstva i u stanje kakvo je bilo kada je Ana tek počinjala karijeru – suočila se s novim kritikama. Naime, pojavile su se glasine da je Nikolićeva, kao njen kolega Darko Lazić, hirurški smanjila želudac, što ona negira.

 

Pevačica je, naime, na društvenoj mreži Instagram napisala:

Dragi moji, da konačno stavim tačku na sve spekulacije – za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo tablete za mršavljenje, u kombinaciji s treningom kod kuće i kod mame u studiju.

Pevačica je dodala i da neke firme zloupotrebljavaju njeno ime zbog reklame svojih proizvoda za mršavljenje, zbog čega će ih ona tužiti.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top