LUKAS NAPAO NESTOROVIĆA: Smara me, umreću od slušanja o istoriji korone, ni ja njemu ne pričam šta je C-dur

Printscreen

Poznati

LUKAS NAPAO NESTOROVIĆA: Smara me, umreću od slušanja o istoriji korone, ni ja njemu ne pričam šta je C-dur

Popularni pevač Aca Lukas gostovao je u emisiji Hit tvit i tom prilikom prekinuo doktora Branimira Nestorovića dok je pričao o koronavirusu i objasnio zašto mu je dosta više tih priča o ovoj pošasti i odgovorio na hejterske komentare koje često slušamo poslednjih dana

– Ja sam slušao doktore. Ja ću njega da slušam i na konferenciji za štampu sutra, ako ga budem slušao da mi priča još o tom bolesti, ja ću umreti od slušanja. Ja sam video tvit Vlade Georgijeva da su nas ćorkirali. Ja ne osećam da mi je bilo koje pravo uskraćeno. Nije mi jasno, gde bi to Vlado išao da nije ćorkiran. Meni ne treba doktor da priča istoriju bolesti i ono što je učio na fakultetu, da bi me izlečio.

Kad se sve ovo završi i ova gospoda što im se ne sviđa što doktor priča, kada se razbole posle od neke druge bolesti, neka se leče sami. Ja sam poštovao sva pravila koja su preporučili doktori. Ako smo mi građani ove države normalni, slušamo doktore, ako se razbolimo, idemo kod doktora. Ako slušaš muziku, slušaš Acu Lukasa. Ne možeš ti meni da kažeš C-dur je ovde ili D-dur je ovde. Nisu mi jasni ovi što pričaju da je Vučić u političkoj kampanji pa kao ne da ljudima napolje, pa šta treba da pomre 50.000 ljudi?! Šta je trebalo Vučić da pobije pola Srbije da ne bi rekli da pravi političku kampanju, ne razumem – začuđeno je upitao Lukas gostujući u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top