U ovu caku za uklanjanje podočnjaka se kune Sandra Bulok!

Printscreen/Instagram

Lepota i zdravlje

U ovu caku za uklanjanje podočnjaka se kune Sandra Bulok!

Za ovaj trik vam nije potrebno ni puno novca, a ni puno vremena. U par poteza, ulonićete natečenost i tamne kolutove oko očiju ako pratite savet Sandre Bulok

I slavne dame poput glumice Sandre Bulok muku muče, s vremena na vreme, sa podočnjacima koji znaju da naruše ceo izgled. U ovom slučaju ni najbolja šminka ne pomaže. Tamne kolutove je nekako i moguće zamaskirati, ali kada se radi o natečenosti, potrebno je neko bolje rešenje od mejkapa.

O ovom problemu se često piše i priča, ali verujemo da je malo vas čulo za ovaj trik. Svetu su ga otkrile Kim Kardašijan i Sandra Bulok, a iako zvuči veoma bizarno, tvrde da je i te kako efikasan. Naime, holivudska glumica priznala je da obožava da koristi kremu za hemoroide kako bi se „otarasila“ podočnjaka.

„Dugo nisam znala da se krema protiv hemomorida može da se stavi i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila bila sam oduševljena i od tad je često koristim“, priznala je Bulokova.

„Ova krema zateže kožu. To je stvarno star trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate“, rekao je Kimin šminker, Mario Dedivanović.

Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi smanjuju krvne sudove, a samim tim i crvenilo, i uspešno se bore protiv podbulosti i otečenosti.

Izvor: prva.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top