NAJMRAČNIJI ZNACI HOROSKOPA UNIŠTAVAJU SVE OKO SEBE! Njihova tamna strana je jeziva!

pixabay.com

Lifestyle

NAJMRAČNIJI ZNACI HOROSKOPA UNIŠTAVAJU SVE OKO SEBE! Njihova tamna strana je jeziva!

Svaki horoskopski znak ima svoje mračne strane, ali neki su napredniji u tome. Kada je reč o Škorpiji, Vodoliji i Ovnu, ništa ne treba uzimati kao istinu, jer se sa njima nikada ne zna. Oni uvek imaju svoju malu igru, koju igraju drugima iza leđa.

ŠKORPIJA

Manipulator koji svet posmatra sa negativne strane i svima oko sebe kvari raspoloženje. Izrazito je inteligentna, ali tu svoju pamet koristi da bi nekoga uništila ili se osvetila za nanete boli.

Treba napomenuti da se Škorpiji bol može naneti ako je samo popreko pogledate, a ako joj učinite nešto zaista ponižavajuće, uložiće svu energiju u planiranje osvete.

Ljubomorni su i posesivni pa redovno uhode ljubavnog partnera, proveravaju mu mobilni i čitaju poruke na Fejsbuku, a ako je ovaj samo razmenio reč s osobom suprotnog pola, crno mu se piše.

Škorpije su toliko opsednute seksom da se među njima često nađe pravih seksualnih manijaka. Oni koji vas ne pokušavaju odvući u krevet, udaviće vas pričama o smrti, duhovima, prošlom životu i ostalim stvarima koje normalnu osobu ne zanimaju, ali mračnoj Škorpiji predstavljaju večiti izvor inspiracije.

VODOLIJA

Lažni humanista i altruista kom je životni san da osnuje sektu kojoj će upravo on biti vođa. Na taj način moće će raditi ono što najviše voli – zarađivati pare na naivnim ljudima, a dodatna povlastica mu je što će kao vođa kulta moći da vodi ljubav sa svim zgodnim pripadnicama nežnijeg pola.

Vodolije se ponose svojom plemenitošću, ali u osnovi su sebična bića koja pomažu drugima samo ako od toga imaju koristi.

OVAN

Agresivni znak koji plače kad sve nije po njegovom. Nestrpljiv je i netaktičan, a od svega čega se prihvati brzo odustane. Glasni su i naporni, prave galamdžije koje mnogo govore, a ništa ne kažu. Muškarci su opsednuti seksom, ali zavođenje im nije jača strana.

Najradije bi se vratili u prošlost, kad su odabranu ženu mogli da lupe toljagom po glavi, prebace je preko ramena i odvedu u svoju pećinu.

Ženski Ovnovi traže uzbudljivog alfa mužjaka za partnera, ali nekako uvek nabasaju na papučara koji, u strahu od njenih ispada besa, zna da kaže samo: „Da, draga“.

Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top