Ono što su uradili meni, nikad ne bi dopustili da urade Kejt! Novi skandal Megan Markl!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ono što su uradili meni, nikad ne bi dopustili da urade Kejt! Novi skandal Megan Markl!

Bivša vojvotkinja priznaje da je ona ubedila Harija da napuste kraljevske dužnosti i odsele se na drugi kontinent

Megan Markl je pre pet meseci napustila Veliku Britaniju, a od kraja marta i zvanično je bivša članica kraljevske porodice. Zajedno sa suprugom princem Harijem okrenula je novi list i započela život u rodnom Los Anđelesu, nakon kratkog boravka u Kanadi.

Ipak, izgleda da Megan još uvek nije načisto sa svime što joj se izdešavalo proteklih nekoliko godina otkako je upoznala britanskog princa. Svojim bliskim prijateljima u Kaliforniji Megan je ispričala svoju stranu priče, koja je sada dospela do svih svetskih tabloida.

„Megan tvrdi da se kraljevska porodica oglušila na sve probleme koje su ona i Har imali. Tvrdi da se ponašanje britanskih medija ne bi tolerisalo da se tako nešto događalo vojvotkinji Kejt Midlton. U tom slučaju već bi se preduzele žestoke mere i mediji bi se ućutkali“, rekao je za Dejli mejl jedan od prijatelja sada već bivše vojvotkinje od Saseksa.

Osim toga, Megan smatra da niko od članova monarhije zapravo ne bi trebalo da se čudi njihovom potezu odlaska s dužnosti.

„Ispričala nam je da je princ Hari konstantno upozoravao kraljicu i princa Čarlsa, žalio im se kroz šta prolaze, a oni su sve ignorisali. Čak su im sugerisali da se pomire sa svime jer je to jednostavno tako“, otkrio je izvor.

Međutim, prkosna Amerikanka i revoltirani Hari nisu želeli samo da se pomire sa situacijom jer su mišljenja da unutar kraljevske porodice postoje dvostruki standardi.

„Nekoliko puta nam je naglasila da se takav tretman nikako ne bi tolerisao da je u pitanju Kejt. Osim toga rekla je da je Hari već godinama ljut na tabloide, najpre zbog svega što su učinili njegovoj majci. Megan tvrdi da su upozoravali kraljevsku porodicu da će jednog dana otići ukoliko se nešto ne preduzme, ali niko ih nije shvatio ozbiljno“, dodaje izvor.

Prijatelj blizak bivšoj glumici otkriva i to da je upravo ona uverila svog supruga da prevagne odluka o napuštanju kraljevskih dužnosti i preseljenju na drugi kontinent.

„Rekla mu je da ukoliko ostanu u Velikoj Britaniji nikada neće iz svega izaći kao pobednici. Uvek će biti nešto zbog čega će je mediji kritikovati. Otišli su do te mere da previše mazi stomak za vreme trudnoće, a šta bi tek bilo kasnije tokom odgojasina Arčija. Hari je zaključio da je britanski medijski prostor dovoljno dugo uništavao njegov život, i da je vreme da uzme stvar u svoje ruke i zaštiti svoju suprugu i sina“, rekao je isti izvor.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top