NAJPOSEBNIJE ŽENE SVETA ROĐENE SU U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

pixabay.com

Lifestyle

NAJPOSEBNIJE ŽENE SVETA ROĐENE SU U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

Znate one žene koje iskaču iz mase i privlače pažnju gdje god da se pojave?

Postoje velike šanse da su rođene u znaku Blizanaca jer upravo ovaj horoskopski znak najčešće zrači nekom magnetnom privlačnošću, energijom ii odvažnošću.

Žene rođene u ovom znaku obično su i vrlo aktivne, vole velika društva i najčešće su pravi ekstroverti.

Za sebe uvek tvrde da imaju puno prijatelja, ali ono što vam neće reći je da im isti ljudi brzo dosade pa vole menjati društva.

Žene Blizanci obožavaju flert i i vrsne su u tome, ali nemojte da vas to zavara – njih nije nimalo lako osvojiti. One su samopouzdane i svesne svojih vrednosti, a njihov široki opus znanja i visoka inteligencija retko koga ostave ravnodušnima.

One su najglasnije u društvu, duhovite su i vrlo zabavne, ali nikad ne otkrivaju svoje tajne pa je njihov privatni život pravi misterija.

Kada se istinski zaljube, one su spremne potpuno se predati muškarcu, a najčešće ih privlače oni koji su totalna suprotnost njima, dakle ćutljivi i stidljivi frajeri.

Inače, neke od poznatih dama rođene u ovom horoskopskom znaku su Angelina Jolie, Brooke Shields, Nicole Kidman, Courteney Cox, Kylie Minogue, Marilyn Monroe i Natalie Portman.

Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top