Pismo bivšem mužu: „Ja sam izgubila kretena a ti najboljeg prijatelja“

pixabay.com

Ljubav i seks

Pismo bivšem mužu: „Ja sam izgubila kretena a ti najboljeg prijatelja“

Ovo je pismo koje je jedna devojka posvetila svom bivšem dragom…

Pismo koje nikad nije poslala.“Sigurna sam da znaš to. Bila je tvoja odluka da se ovako razdvojimo, ali moram da priznam da je tako bilo najbolje za oboje. Volela bih da mogu da kažem kako mi je drago što vidim da si dobro, ali ja nemam pojma gde si. Jednom kada presečemo veze, ne ostaju nikakve niti za koje se možemo uhvatiti.

Ne postoji način da jedno drugo pronađemo. Potpuno mi je čudno što smo sada tako daleko, a čini se kao da smo juče bili nerazdvojni i jedno drugom sve. Do juče najbolji prijatelji, a sada smo potpuni stranci… Ti si jedina osoba na ovom svetu koja me poznaje zaista.

Znaš sve o meni… i lepo i ružno. Bili smo jedno uz drugo i u najlepšim i u najtežim vremenima. Prošli smo zajedno kroz raj i pakao, a sada kada si mi najpotrebniji, tebe nigde nema. Pitam se često da li smo nekako, uprkos svemu (i baš zbog svega toga) mogli ostati u kontaktu.

Zašto ne možemo ponekad izaći na kafu ili pozvati telefonom, makar da pitamo za zdravlje, da čestitamo praznike…? Toliko smo toga zajedno prošli, da je potpuno neverovatno što sada ne možemo makar toliko. Ja tebe nikada neću moći da zaboravim, jer bi to značilo zaboravljanje same sebe.

Ti si još uvek deo mene. Još uvek te osećam u svom srcu. Ti si potpuni stranac koji nekim čudom još uvek živi u meni kao organski deo mog tela i duše. Ipak prihvatam odluku da ostanemo razdvojeni – više zbog tebe nego zbog sebe. Znam da bi bilo suviše lako ponovo skliznuti u romansu, pošto se toliko dobro poznajemo, ali da to nije ono što ti želiš.

Moje srce je već slomljeno, podnela bih nekako da ga još jednom slomiš, jer ono kuca samo za tebe. Ali tvoje srce ne želim da diram. Ne želim da budem krivac za tvoj bol. Sve što mogu da uradim je da ti poželim sve najbolje u životu – da ostvariš svoje snove i izgradiš predivnu budućnost… u kojoj mene neće biti.

Nadam se da ćeš jednog dana negde naći prijatelja tako privrženog i dobrog kao što sam ti ja bila. Nadam se da će ti ona biti bolja ljubavnica i partner, nego što sam ja umela i neko od koga nećeš želeti da pobegneš zbog griže savesti bez traga. Nije naša ljubav bila suđena… Bilo je suđeno da ja izgubim kretena a ti najboljeg prijatelja…

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top