Miljenica britanske javnosti: Princeza Šarlot ponovo u centru pažnje

Printscreen/Instagram

Poznati

Miljenica britanske javnosti: Princeza Šarlot ponovo u centru pažnje

Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton uskoro puni pet godina

Princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, uspela je kao i uvek do sada da za samo jedan tren privuče pažnju celokupne javnosti. Za nekoliko dana, tačnije 2. maja, preslatka Šarlot napuniće pet godina.

Britanska kraljevska porodica iako obožava dečje rođendane, ove godine, nažalost usled pandemije koronavirusa, većina istih proći će bez slavlja.

Pre nekoliko dan princ Luis proslavio je svoj 2. rođendan, a za koji dan i njegova sestra ponovo će duvati svećice na torti, ali ovog puta na svojoj.

Britanska princeza svoj peti rođendan proslaviće uz tortu, igru i video poziv sa svojom prabakom, kraljicom Elizabetom II, koja je nedavno napunila 94 godine.

– Prabaka će joj se pridružiti na njen veliki dan – otkrio je izvor za “The Sun”.

Kraljica sa svojim suprugom boravi u dvorcu Vindzor, nedaleko od Londona. Kako dodaje izvor ovog lista, princ Filip je veoma vezan za malenu Šarlot i jedna čeka da i on sa svojom suprugom učestvuje u video pozivu upućenom slavljenici.

Vilijam, Kejt i njihovo troje dece – šestogodišnji princ Džordž, slavljenica Šarlot i dvogodišnji princ Luis trenutno se nalaze u izolaciji u Norfolku, u vili Anmer Hol. Kako i dolikuje jednoj princezi, iako neće biti velikog slavlja i brojnih gostiju, Šarlot će imati svečani ručak, kao i prelepu tortu.

I ove godine, kao i svake druge, mama Kejt biće zadužena za ukusne poslastice.

– Obožavam da pravim tortu – rekla je nedavno Kejt, prenosi britanski “Hello!” i dodala:

– To je nekako postalo tradicionalno. I ja ostanem satima, nekada i posle ponoći sa smešnim količinama mešavine kolača i glazure i uvek svega napravim previše. Ali, ja to obožavam da radim.

Kejt Midlton je u nedavnom intervjuu za BBC priznala da je veoma teško u izolaciji održati kontakt sa najbližima i to iz jednog razloga.

– Vilijamovi roditelji, kao i moji, žarko žele da vide decu i da malo popričaju sa njima preko video poziva, ali je to kod nas nemoguće. Neću da lažem, ali sa Lusiom koji ima dve godine to je neizvodljivo – priznala je Kejt, a princ Vilijam je na to dodao:

– Iz nekog razloga on samo vidi ono crveno dugme, gde je slušalica, i samo želi da ga pritisne i tako se poziv prekine.

Rođendani su oduvek bili veoma važne proslave za Kejt, koja je odrasla pomažući svojim roditeljima u vođenju njhovog porodičnog biznisa. Od dekoracije do organizacije zabavnih igara, Kejt ima dragoceno i veliko iskustvo, tako da i te kako ume da napravi savršen i poseban rođendan.

Zato i ove godine, kao i prethodnih, svet jedva čeka da ugleda nove fotografije kraljevskih članova porodice, jer nekako je postalo tradicija da vojvotkinja na dan rođendana objavljuje najnovije slike svojih mališana.

Tako je i prošle godine mama Kejt sama fotografisala slavljenicu.

 

Vojvotkinja je svoju miljenicu fotografisala kako se igra u bašti porodičnog doma u Norfolku, na istočnoj obali Engleske.

Šarlot je zbog uglađenih manira miljenica cele nacije, a na portretima je prikazana upravo onako kako je javnost doživljava: opuštena i razdragana.

Zbog toga britanska javnost sa nestrpljenjem iščekuje 2. maj, kada će svetlost dana ugledati i njene najnovije fotografije.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top