Ovo su najčvršća i neočekivana prijateljstva među poznatim damama naše estrade

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo su najčvršća i neočekivana prijateljstva među poznatim damama naše estrade

Za neke od njih ni pomislili niste da su toliko bliske

Goca Tržan i Ana Kokić

Pre nekoliko godina, Goca Tržan je objavila fotografiju s Anom Kokić i istakla da će one zauvek biti prijateljice, a jednom prilikom čak se našalila i da joj ne bi teško palo kada bi se suprug Radomir Novaković prevario baš s lepom Anom.

FOTO: INSTAGRAM

– Je l’ ti znaš da bih ja mom mužu oprostila samo Anu Kokić? Moj muž se „loži“ na Anu Kokić, u smislu ona mu je top riba, a i meni je! On meni ne bi oprostio Rađena, ali ja njemu Anu bih – izjavila je ona u emisiji Ognjena Amidžića.

Nataša Bekvalac i Bojana Rajić Đurđević

1 / 2 FOTO: INSTAGRAM

Popularna pevačica i bivša manekenka već godinama su izuzetno bliske, a više puta su objavljivale fotografije koje svedoče koliko se one dobro provode zajedno.

Pre dve godine spekulisalo se da su se one posvađale, ali nije bilo potrebe ni da demantuju – kad su se srele u jednom klubu, srdačno su se izgrlile.

Marija Šerifović i Jovana Pajić

Mnogi su bili iznenađeni kada se na pidžama-partiju kojim je Marija Šerifović proslavila rođendan u malom i odabranom društvu našla njena koleginica Jovana Pajić. Nova „Ministarka“ i jedina srpska evrovizijska pobednica veoma su bliske, a Jovana je nedavno iz prvih redova bodrila Mariju na njenom koncertu u Centru Sava.

Jelena Tomašević i Emina Jahović

FOTO: INSTAGRAM

Obe su prelepe, imaju dara za muziku i fenomenalno izvode balade, ali to nije jedino što ih spaja – ove dve srpske pevačice su, pre svega, dobre drugarice, a svojevremeno su nastupale zajedno. Malo je poznato da je Emina autor Jelenine pesme „Vertigo“.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu ima mnogo prijatelja na estradi, ali tekstovi koje za nju piše Marina Tucaković pokazuju da je ona poznaje možda i najbolje.

Ceca nikada nije krila koliko joj znači prijateljstvo Tucakovićeve, a našla joj se i u teškim trenucima otkako joj je dijagnostikovan kancer.

Ana Stanić i Katarina Radivojević

Malo je poznato koliko su pevačica i glumica bliske jer se ne pojavljuju često na javnim događajima, ali one su toliko dobre prijateljice da je Katarina čak bila kuma na Aninom venčanju.

Marina Visković i Mia Borisavljević

FOTO: INSTAGRAM

Ove dve pevačice podsećaju fizički jedna na drugu, imaju sličan stil oblačenja, obema se dopada isti muzički pravac, a ništa od toga ne čudi ukoliko uzmete u obzir koliko su one bliske. Njihovo prijateljstvo rezultovalo je i muzičkom saradnjom, kada su snimile duetsku pesmu „Prati me“.

Marija Kilibarda i Anđelka Prpić

 

Odlične drugarice su i lepa voditeljka i čuvena glumica, koje su čak i sarađivale, a jednom prilikom Prpićeva se na račun Marijinog ljubavnog života našalila da muškarci strepe jer znaju da se njih dve druže.

– Ne damo je mi bilo kome. Sada „čaršija“ zna da sam tu ja, pa neće sa mnom da se kači – rekla je.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top