Branimir Nestorović IZNENADIO pričom o srpskoj teniserki: Dolazila je kod mene, u ono vreme je bila klinka

Printscreen/Instagram

Poznati

Branimir Nestorović IZNENADIO pričom o srpskoj teniserki: Dolazila je kod mene, u ono vreme je bila klinka

Pulmolog koji je u centru pažnje zbog pandemije korona virusa prisetio se jedne epizode u životu vezane za slavnu teniserku Anu Ivanović.

Branimir Nestorović je pričao o značaju zapamćene motorike tela, te se prešaltao na jednu anegdotu sa bivšom srpskom teniserkom, nekada najbolom na planeti.

– Sećam se, jedan kratak period vremena, Ana Ivanović je nešto dolazila kod mene, u ono vreme je bila klinka. I onda zaljubila se u onog Skota i kažu oni „pa nisi trenirala dve nedelje“, a ona „pa ja sam se prvi put u životu dve nedelje šetala, rekao je Nestorović u emisiji „Fokus“ na B92.

Pre više od decenije Ana Ivanović je imala romansu sa Adamom Skotom, a njihova ljubav trajala je oko godinu i po dana. Još nekoliko partnera imala je Ivanovićeva dok nije stala na ludi kamen sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

– Zamislite vi kad svakog dana od osam, devet godina pikate lopticu po osam sati i usavršavate to do maksimuma, da to bude svaki milimetar. Kad oni serviraju, ovi vrhunski, ne vidiš lopticu. Ali to je ona inteligencija tela, intuicija, to smo zaboravili i kada smo pričali o lečenju, dodao je Nestorović.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top