LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: proverite šta čeka VAŠ ZNAK do 12. maja

pixabay.com

Ljubav i seks

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: proverite šta čeka VAŠ ZNAK do 12. maja

OVAN

Ovnovi će ove nedelje lakše podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, ali neke mogu ponovo opterećivati problemi iz prošlosti. Nije isključeno da će neki razmišljati o staroj ljubavi. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontakte.

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Biće više šansi za lepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzeti Bikovi sa partnerom mogu ostvariti lepši i opušteniji odnos.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki molgi da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos sa partnerom biće ispunjen nerazumevanjem, ali se razgovorom još uvek mogu rešiti postojeći problemi.

RAK

Rakovi se ove nedelje dobro snalaze u nekim situacijama koje će od njih zahtevati promene na emotivnom planu. Još uvek je moguće razgovorom rešiti neke probleme i tako zadržati dobore odnose u vezi. Slobodni nove kontakte mogu imati preko prijatelja.

LAV

Lavovi će ove nedelje pokazivati više optimizma u emotivnim kontaktima, pa će se zauzeti tako boriti protiv partnerove nezainteresiranosti. Neki Lavovi će ozbiljno razmišljati o osobi koja im je pre značila, a neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

DEVICA

Device u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini nedelje će se situacija srediti. Slobodni će biti raspoloženi za nove kontakte koje će najviše imati preko prijatelja.

VAGA

Vage ove nedelje mogu osećati prolazno nezadovoljstvo u emotivnim odnosima, a neki se ljubavni planovi mogu izjaloviti. Ipak i dalje će biti otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Kod zauzetih, odnos sa partnerom mogao bi da pretrpi prolazne probleme.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje osećaju potrebu da analiziraju svoj emotivni žtvoti i neće biti naročito raspoloženi za druženje i nove kontrakte. Zauzeti će pokazivati manji interes za partnera, pa bi odnos u vezi mogao da zahladi. Škorpije koji su na nekom putovanju imaće više sreće.

STRELAC

Strelčevi će ove nedelje biti prilično neraspoloženi za emotivni život, osim ukoliko ih ne zainteresira neka neobična osoba iz poslovnog okruženja. Zauzeti će biti dosta rezervisani premapartneru, ali će njegovo pouzitivno raspoloženje uticati da onosi u vezi ne zahlade.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu doživeti neke lepe trenutke ako se nađu na nekom putovanju. Odnos sa partnerom će se bez obzira na neke momente nerazumevanja biti sklandiji, jer će on pokazivati više tolerancije, a razgovorom se još uvek mogu rešiti nesporazumi.

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u odnosu sa partnerom, ali to uspevaju da prevaziđu ukoliko budu spremni na kompromis. Oni koji imaju neku tajnu simpatiju, mogli bi sa njom da uspostave kontakt. Slobodne Vodolije očekuje više novih poznanstava.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu osećati kao će ih u emotivnim odnosima opterećivati neke stvari iz prošlosti. Partner neće biti naročito raspoložen za saradnju, tako da se neki za savet mogu obratiti prijateljima. Slobodni pripadnici zanka pokušaće da se opuste u poznatom društvu.

IZVOR: CONOPLJA NEWS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top