Soda bikarbona i jedan CITRUS učiniće čudo za vaš organizam!

pixabay.com

Lepota i zdravlje

Soda bikarbona i jedan CITRUS učiniće čudo za vaš organizam!

Kombinacija sode bikarbone i svežeg limunovog soka predstavlja moćni eliksir za sprečavanje i lečenje mnogih, čak i najtežih oboljenja kao što su rak i slično.
Takva mogućnost ove mešavine prisutna je zahvaljujući tome što baš kao i soda bikarbona i limunov sok kada se unese u organizam, stvara jaku baznu odnosno alkalnu sredinu. Ova dva sastojka kada se ujedine čine neverojatno snažan oslonac zdravlja. Uz sve to, limunov sok je izuzetno bogat vitaminom C koji dodatno utiče na odbranu organizma.

Posebnu delotvornost, kombinacija limunovog soka i sode bikarbone, pokazala je u procesu sprečavanja nastanka i razvoja karcinoma.

Ova moćna kombinacija koristi ne samo kao lek, već i kao preventiva protiv stvaranja svih poznatih karcinoma u organizmu.

Osim kao lek i kao preventiva protiv karcinoma, kombinacija limunovog soka i sode bikarbone koristi se i kao snažan antioksidans, kao detoksikacijska terapija, kao terapija za podizanje imuniteta i kao terapija za sprečavanje nastanka i za ubrzavanje procesa lečenja najrazličitijih vrsta oboljenja, počevši od bezazlenih sezonskih prehlada i virusnih infekcija do jakih upala i infekcija u organizmu.

Kako se koristi soda bikarbona u kombinaciji s limunom?

Kako bi pravilno upotrebili sodu bikarbonu u kombinaciji s limunom, potrebno je da jednu ravnu čajnu kašičicu sode bikarbone, rastvorite u 250 mililitara vode i da u to dodate sok od jedne polovine sveže isceđenog limuna. Sve to dobro promešajte i popijte jednom dnevno, najbolje ujutru.

Izvor: faktor.ba

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top