„ZAR MISLITE DA JE VAŠE MIŠLJENJE VAŽNO?“ Seka Aleksić bez ustručavanja odgovorila na SKANDALOZNE uvrede

Printscreen/Instagram

Poznati

„ZAR MISLITE DA JE VAŠE MIŠLJENJE VAŽNO?“ Seka Aleksić bez ustručavanja odgovorila na SKANDALOZNE uvrede

Folk zvezdi je dosta nepriličnih komentara, pa je rešila da odgovori na njih

Popularna pevačica Seka Aleksić objavila je juče jednu od najlepših fotografija koje smo do sad videli na njenom profilu na društtvenoj mreži Instagram.

Na fotografiji se mogu videti njen suprug Veljko Piljikić i sin Jovan, a među brojnim izrazima oduševljenja njenom skladnom porodicom mogli su se pročitati i komentari onih kojima se nije svideo novi imidž Sekinog izabranika. Bivši kik-bokser već neko vreme nosi dužu kosu i bradu, a ne smatraju svi obožavaoci čuvene pevačice da mu taj stil pristaje i smatraju da treba da podele svoj stav.

Seka je rešila da odgovori na veoma neprijatne i drske komentare, pa je objavila Instagram Story u kojem je istakla:

 Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da obrije, ošiša, da izgleda kao pećinski čovek itd, veoma ste primitivni, nevaspitani i, jednostavno, produžite dalje. Većina vas koja to piše, kada uđem na profil, liči na… Bolje da ne komentarišem jer ne mogu biti toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je vaše mišljenje njemu važno, zar mislite da će da vas posluša?

Ona je poručila svima da jednostavno gledaju svoja posla i bave se svojim bradama i frizurama.

– Ne budite smešni, gledajte sebe i sređujte sebe, šišajte se, brijte dlake i da ne nabrajam… – napisala je ona i pozvala sve koji se bave ovim da prestanu da je prate na Instagramu i da ne kvare lepu fotografiju njoj i onima kojima se ona dopada.

Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najlepši, najvoljeniji je. Voli me, pošutje i čini sve da ja i naši sinovi budemo srećni. I, zamislite, neobrijan je – zaključila je Seka.

FOTO: INSTAGRAM

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top