Bobi Marjanović SNIMIO JE VIDEO KOJI JE RASPAMETIO SRBIJU i ako ga već niste pogledali – propustili ste 60 SEKUNDI ČISTE SREĆE!

Printscreen

Poznati

Bobi Marjanović SNIMIO JE VIDEO KOJI JE RASPAMETIO SRBIJU i ako ga već niste pogledali – propustili ste 60 SEKUNDI ČISTE SREĆE!

Već danima srpska javnost oduševljeno deli kratak snimak na kome naš proslavljeni košarkaš Bobi Marjanović recituje dečju pesmicu „Plavi čuperak“, a ako ga još uvek niste pogledali – propustili ste minut čistog ushićenja i zadovoljstva.

Naime, Marjanović se priključio akciju „Uz priču je lakše“, u okviru koje brojne domaće javne ličnosti recituju deci kratke pesmice ili im pričaju priče, a NBA košarkaš maestralno je doskočio zadatku.

On je čuvenu pesmicu Miroslava Mike Antića odrecitovao na sebi svojstven način, specifičnom intonacijom i čak uz sitnu glumu. Njegova interpretacija postala je hit na društvenim mrežama, a mnogi tvrde da je to odradio bolje nego niz profesionalnih glumaca.

Komentari publike su sjajni, a Bobi očigledno ima žicu za decu, pa verujemo da njegova dva sinčića Petar i Vuk redovno uživaju u tatinim pričama i recitacijama.

Podsetimo, akcija „Uz priču je lakše“ pokrenuta je za vreme epidemije korona virusa u Srbiji kako bi se mališani zabavili i opustili.

Izvor: Zena

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top