Eva Longorija u savršenom letnjem izdanju (FOTO)

Moda

Eva Longorija u savršenom letnjem izdanju (FOTO)

Eva Longorija i njen suprug Hose Baston prošetali su Beverli Hilsom gde su razgledali nekoliko nekretnina jer planiraju da kupe novu kuću. Za ovu priliku poznata glumica koja se proslavila ulogom u seriji „Očajne domaćice“, obukla je predivnu maksi haljinu od poluprozirnog materijala.

Šetajući Beverli Hilsom, Eva Longorija privukla je pažnju obučena u dugačku belu lepršavu haljinu s gustim svetlosivim prugama. Haljina sa tankim bretelama, dubljim dekolteom i pojasom ispod grudi izgleda sjajno na 45-godišnjoj glumici koja ju je iskombinovala uz ravne žute sandale.

Kroz poluprozirni materijal haljine ocrtavala se silueta Evinog putenog tela, a iako je reč o takozvanoj goloj haljini, ovaj lagani letni model nimalo ne izgleda preterano niti neprimereno. Senzualnost haljini daju i potpuno otvorena leđa s tankim bretelama, zbog čega se uz takav model ne nosi grudnjak.

Stajling za razgledanje kuća holivudska zvezda upotpunila je torbicom za mobilni telefom, avijatičarskim sunčanim naočarima i velikim okruglim naušnicama.

(Stil.Kurir.rs)

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top