Tri boje modnih kombinacija koje će uvek izgledati skupoceno i glamurozno

pixabay.com

Moda

Tri boje modnih kombinacija koje će uvek izgledati skupoceno i glamurozno

Boja odeće ne određuje ništa manje od kvaliteta materijala i kroja. Na pojedine boje treba da obratite pažnju ako vašem odrazu u ogledalu nedostaje sjaj.

Moda za boje ne menja se toliko često koliko se možda čini. Mnoge ostaju u trendu nekoliko godina i samouvereno se pretvaraju u klasiku. A tu su i prilično neočekivani preokreti kada se smer trenda naglo promeni, pa na primer, boja za tradicionalno leto odjednom se pretvori u potpuno zimsku opciju.

Ipak, skrećemo vam pažnju da obratite pažnju na tri boje koje nisu napustile modnu scenu već nekoliko sezona i imaju sve šanse da ostanu sa nama dugi niz godina. Uvek će vam pomoći da izgledate elegantno i „skupo“.

Bela
Nije uzaludno što belu boju vole mnogi poznati modni kreatori i dizajneri koji stvaraju kolekcije, fokusirajući se na bogate klijente u Njujorku.
Bela je nova crna i možete je nositi i treba da je nosite od glave do pete, dodajući dodatke u kontrastnoj crnoj ili neutralnoj bež boji.
Bela je dobra kombinacija sa nežnom plavom ili sivom bojom.
Beli kaput će vas izdvojiti od gomile. U njemu ćete izgledati kao holivudska zvezda, jer beli kaput odiše elegancijom i glamurom.
Bele pantalone ili suknja savršeno se kombinuju sa svim svetlijim bojama.

Na neverovatan način, bele cipele ili torba mogu pretvoriti bilo koji ležerniji izgled u vrlo elegantan set, kao da iza njega stoji profesionalni stilista.

Crvena
Crvena boja – hrabre žene. Privlači pažnju, jednostavno natera druge da se okreću za vama. Kada iznesete crveno, morate biti sigurni da vaša koža, kosa i šminka izgledaju savršeno!
Kombinacija crvene i crne je čista drama, pa dobro procenite priliku u kojoj želite takav odevni sklop boja. U svakodnevnom životu, umesto crne, odaberite svetlo bež boju.
Čak i najsrčanija crvena torba može dodati status svom vlasniku.
Ako se odlučite za kaput, bolje je ne poseduje nikakve detalje, jer bi bili suvišni.
Crvene cipele od lakirane kože? Zašto da ne?
Čak ni crveni ruž nije previše. Ipak, biće modernije dodati samo jedan detalj u beloj ili svetlo ružičastoj boji.

Mornarsko plava
Najzgodnija od boja koja je vekovima bila relevantna. U nju smo se zaljubili zbog tihe elegancije i sposobnosti kombinacije sa druge dve boje – crvenom i belom.
Ne poznajemo nijednu osobu koja u uniformi ne deluje „prokleto privlačno“. I bez obzira ko je u njoj – muškarac ili žena. Školjke napravljene od teške vunene tkanine dobre su u kombinaciji sa lakim pantalonama ili farmericama.
Obojeno krzno i mornarsko plava boja su mnogo zanimljivija kombinacija od iste sa crnom, tako da možete samouvereno nositi ovakav kaput.
Tamno plavi mornarski look je vitkiji od crnog. Za promenu možete da dodate dva različita dodatka crvene i bele boje.

Izvor: Cosmopolitan

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top