ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OBJAVILA PRVU BALADU U KARIJERI, PA PROGOVORILA O EMOTIVNOM TEKSTU: „VEĆINA DEVOJAKA SE OSEĆA PROMAŠENO“ VIDEO

Printscreen/Instagram

Poznati

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OBJAVILA PRVU BALADU U KARIJERI, PA PROGOVORILA O EMOTIVNOM TEKSTU: „VEĆINA DEVOJAKA SE OSEĆA PROMAŠENO“ VIDEO

Nakon mesec i po dana od objavljivanja pesme „Volim te“, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović odlučila je da ne gubi vreme te fanove i publiku obraduje baladom koju svi željno iščekuju.

Pesma „Promašena“ govori o ljubavnom brodolomu mlade devojke koja svog muškaraca neizmerno voli, ali ga ipak gubi.

– Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu, ljudi koji vole moje pesme i koji vole mene, traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan, prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela. Ušla sam u studio i iz prve snimila pesmu. Meni je pesma izuzetno emotivna i realna jer smatram da se većina devojaka nekada osećaju “promašeno” kada naprave greške u emotivnim odnosima koje se, nažalost, ne daju ispraviti – izjavila je Anastasija Ražnatović ovim povodom.

View this post on Instagram

🔱 P R O M A Š E N A 🔱

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Ekranizaciju pesme Anastasija je, po prvi put, uradila u prirodi, te je na jednoj od livada u blizini mesta Đurinci uspela da dočara emotivnu bol koja se spominje u pesmi. Osim toga, mlada zvezda je sklopila novu poslovnu saradnju, te tekst pomenute balade potpisuje Aleksandra Milutinović, koja stoji iza velikog broja hitova na našim prostorima, dok je na aranžmanu radio Darko Dimitrov koji sa Anastasijom radi od početka njene muzičke karijere.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top