Neverovatan život opake zavodnice iz telenovele Rubi (FOTO)

Printscreen

Poznati

Neverovatan život opake zavodnice iz telenovele Rubi (FOTO)

Zanosna crnka prodornih zelenih očiju je svet sapunica napustila kako bi se posvetila filmskoj karijeri

Svi se sećate Barbare Mori, urugvajsko- meksičke glumice koja je ulogom zlobnice „Rubi“ u istoimenoj telenoveli osvojila Srbiju.

Barbara je karijeru započela davne 1992. godine kada je imala samo 14 godina, a ulogom u pomenutoj seriji je „zapalila“ publiku telenovela.

Rubi nikada nije imala jasan završetak jer su producenti ostavili otvoreni kraj sa željom da se snimi i druga sezona, ali Barbara Mori  je to kategorički odbila.

„Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro su me plaćali. Ipak, nisam se želela da se vežem za samo jedan projekat. Želela sam da isprobam nešto novo“,  rekla je u nedavnom monologu na Jujutubu.

Zanimljivo, njena naredna filmska karijera omogućila joj je holivudsku saradnju, ali i u Bolivudu, te  je postala jedna od prvih južnoameričkih glumica koja se oprobala u ovoj filmskoj industriji.

Borba sa rakom

Nažalost, njenu uspešnu karijeru usporila je opaka bolest. Kadaj e Barbara bila na vrhuncu slave, 2007. godine joj je dijagonistifikovan rak dojke. 

Ona je u medijima hrabro govorila o svojim strahovima sa kojima se suočavala u ovom teškom periodu. Srećom, uspela je da se izbori za ozdravljenje.

Postala je baka u 39. godini

Još kao 19 – godšnjakinja dobila je sina Serhia Majera.Zanimljivo je kako se istorija ponovila te je i njen sin postao otac u tim godinama, dobivši ćerku Milu. Tako je Barbara sa samo 39. godina postala baka. Fotografije na društvenim mrežama su dokaz da u toj ulozi i te kako uživa.

Glumica je priznala kako je u teškim trenucima snagu crpila iz svoje porodice s kojom gaji vrlo bliske odnose.

Barbara iza sebe ima i jednogodišnji propali brak s američkim igračem bejzbola Kenetom Rayom Sigmanom, a trenutno uživa u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom.

Na radost brojne publike, zanosna Barbara vraća se uskoro na male ekrane kao junakinja u novoj dramskoj seriji „La negociadora“ (Pregovaračica).

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top