Nikol Kidman otkrila kako neguje svoje lice, a bez ovog proizvoda ne može da ZAMISLI DAN

Printscreen/Instagram

Poznati

Nikol Kidman otkrila kako neguje svoje lice, a bez ovog proizvoda ne može da ZAMISLI DAN

Ne čudi što Nikol Kidman ozbiljno brine o svojoj koži, imajući u vidu njen skoro besprekoran ten

Nikol Kidman, zvezde filmova Mulen Ruž i Virdžinija Vulf nije poznata samo po talentu i divnim modnim izdanjima sa crvenog tepiha, već i po svom izgledu kom se dive mnogi.

Nikol Kidman, koja obožava kozmetičke proizvode i odlazak u drogerije, sa fanovima na Instagramu podelila je nekoliko saveta za postizanje blistavog sjaja kože.

Uzima vitamine

Nema sumnje da Nikol shvata da nega tela počinje iznutra i utiče na spoljašnji izgled.

– Zaista vjerujem da uzimanje vitamina i zdravlje unutrašnjih organa utiču na kožu. Moji nokti su verovatno najgori deo mene – uvek se lome – tako da koristim vitamine za kožu, kosu i nokte što to ih je zaista promenilo – rekla za Allure.

Uvek skida šminku noću

Nikol Kidman veruje da je jako bitno skinuti šminku pre spavanja. Ona je za Vogue rekla da su joj maramice za skidanje šminke najbolja pomoć, jer je uz njih sve lako.

Govorila je o svojoj navici i za Harper’s Bazaar:

– Profesionalci su me naučili da skidam svu šminku svake večeri. Međutim, ako radim po ceo dan, koristiću maramicu za čišćenje da bih to brzo i lako učinila. Odlične su za putovanja jer ih možete proneti pored obezbeđenja.

Nikol farba trepavice i obrve

Zvezda je rekla Allure “ne nosim šminku kad ne radim, tako da trepavice i obrve obojim”. To je genijalan trik za devojke svetle kose koje žele, čim se probude, da izgledaju kao da su već našminkane.

Kune se u kremu od retinola

Krema sa retinolom je poznata po svojim svojstvima u borbi protiv bora i Nikol je obožava:

– Verujem u retinol, mislim da deluje. Imam prirodno suvu kožu i retinol ne dozvoljava da se moja koža još više osuši. Kremu mogu da stavljem noću i znam da će mi održati tonus kože.

LEPOTAIZDRAVLJE.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top