Suknje koje možete da nosite uz patike i visoke štikle (FOTO)

pixabay.com

Moda

Suknje koje možete da nosite uz patike i visoke štikle (FOTO)

Jedan od omiljenih ženskih komada odeće, suknja, može da se nosi i na patike ali i na štikle u svečanim ili poslovnim prilikama.

Sa prolećem stiže i omiljeni modni komad – suknja! Lepršava, duga, kraća, najkraća, po ličnom ukusu i stilu izaberite model koji vam najlepše stoji i uklapa se u vaš stil odevanja, piše Stil.

Kako su žene praktična bića, mi vam predstavljamo modele suknji koje mogu da se nose i uz patike za opuštene kombinacije, ali i uz visoke štikle u svečanim ili poslovnim prilikama!

Suknja sa tilom

Iako nekima deluje nespojivo, suknja od tila do ispod kolena fenomenalno se slaže sa patikama!

Za štikle je, naravno, stvorena…

Teksas suknja

Uz patike je fenomenalna za letnje i večernje šetnje, koncerte, kafu…

Sa štiklama i lepom košuljom, kombinacija je idealna za večernji izlazak.

Plisirana suknja

Proizvođači je pretežno šiju u dužini do ispod kolena, koja se ispostavila kao pun pogodak, jer uz kombinaciju sportske obuće i elegantne suknje ove dužine imate idealno odevno rešenje za svaku priliku – od kafe sa drugaricama do odlaska na posao.

Sa druge strane, plisirana suknja i štikle su neverovatno elegantna kombinacija!

 

Kožna suknja

Večiti komad koji će vam trajati godinama i koji nikada ne izlazi iz mode. Kao i kod suknje od tila, možda deluje kao čudna kombinacija, ali uz patike zapravo ide odlično.

Kožna suknja u kombinaciji sa štiklama može da bude veoma riskantan potez, ali i te kako može da izgleda izgleda prefinjeno i elegantno.

Lepršava suknja

Nema praktičnijeg komada za proleće i leto od lepršave suknje! Kad krenete u šetnju ili na posao (ukoliko ne postoji dres kod), u kombinaciji sa košuljom i patikama izgledaćete romatično i prelepo.

Ako vaš posao zahteva strogu eleganciju, ili pak uveče izlazite, uklopite lepršavu suknju sa štiklama i elegantnom bluzom i dobili ste stajling bez greške.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top