Detalji tihog razgovora Cece i Darije: Evo o čemu su pričale dok su se smejale i šaputale u emisiji

Printscreen

Poznati

Detalji tihog razgovora Cece i Darije: Evo o čemu su pričale dok su se smejale i šaputale u emisiji

Ovaj momenat privukao je veliku pažnju gledalaca, a kada čujete šta su prokomnetarisale i vi ćete se nasmejati

U sinoćnoj emisiji „Hit tvit“ koja je emitovana na televiziji Pink jedan postupak pevačice Cece Ražnatović i doktorke Darije Kisić Tepavčević privukao je veliku pažnju.

Dok su Čedomir Jovanović i Željko Mitrović raspravljali i tom prilikom govorili uglas, Darija i Ceca primakle su se jedna drugoj i kroz smeh razmenile nekoliko reči.

Kako niko nije čuo šta su jedna drugoj rekle, ovaj postupak zaintrigirao je sve, a sada je otkriveno šta su njih dve kroz smeh prokomnetarisale.

– Da napustimo emisiju i idemo na kafu, jer ova dvojica galame i jedini pričaju – prokomentarisale su Ceca i Darija.

Ražnatovićeva i Jovanović našli su se na istom mestu nakon 17 godina, a pevačica je pitala lidera LDP-a zašto je uhapšena u akciji Sablja. Ceca je istakla da su tada ona i njena deca preživele golgotu.

Na društvenim mrežama tokom emisije oglasila se i Anastasija Ražnatović tvrdeći da su joj, kada je imala 4 godine, policajci uperili četiri cevi u glavu.

Nakon emisije i Anastasijine objave pevačica Jelena Karleuša prokomentarisla je pomenutu situaciju i stala na stranu policije, a tom prilikom su ona i Ražnatovićeva žestoko zaratile i razmenile niz uvreda u svojim objavama na Instagramu.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top