Dnevni horoskop za 12. maj!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 12. maj!

OVAN

Vaša nesigurnost u poslu koji obavljate se primećuje. Važno je da steknete više iskustva i samopouzdanja. Dopada vam se osoba koja nije baš pristupačna za komunikaciju jer je stidljiva. Problemi sa kožom.

BIK

Možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom planu kod vas. Preokreti vam dolaze iznenada. Očekuje vas flert sa novim poznanikom. Spremni ste da napravite korak ka početku veze. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Vama dolazi prilika da dokažete svoje poslovne sposobnosti i da napredujete. Bićete zadovoljni.Imate odličan odnos sa osobom koju volite. Pred vama je povoljan period za ljubav. Odlično se osećate danas.

RAK

Spremni ste da napravite neophodne korake kako bi vam se poslovna situacija menjala. Uskoro vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Moguća je sklonost ka gojenju.

LAV

Prilično ste nervozni i deluje vam da nećete uspeti da obavite sva poslovna zaduženja na vreme. Naglo se menjaju okolnosti u kojima se nalazite. Pred vama je nepovoljan period za ljubav. Mogući su srčani problemi.

DEVICA

Imate utisak da su saradnici protiv vaših ideja i zato se na neko vreme povlačite u sebe. Iako ste želeli stabilnu vezu, na kraju ćete se predomisliti. Postepeno shvatate da vam je vaša sloboda važnija. Problemi sa stomakom.

VAGA

Važno je da u sebi nađete snagu da sa poslovnim komplikacijama izađete na kraj. Pred vama je period koji donosi prolazne ljubavne probleme i trzavice sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Iznenadni troškovi su pred vama. Poslovna situacija vam nije ni malo naklonjena sada. Voljena osoba pokazuje da joj potrebno više slobode u odnosu sa vama. Ponekad ste posesivniji nego što mislite. Imate puno energije u sebi.

STRELAC

Ukoliko ste imali velike planove za poslovni napredak, uspećete da ih ostvarite ali polako- korak po korak.Spremni ste da se sasvim prepustite osećanjima koje imate. Pred vama je povoljan period. Problemi sa glavoboljama.

JARAC

Pokušajte da budete strpljivi u komunikaciji sa saradnicima. Nemojte da ulazite u konflikte brzopleto. Osoba koja vam se dopada je pokazala da takođe želi nešto više od prijateljstva. Mogući su problemi zbog stresa.

VODOLIJA

Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu kada je u pitanju posao. Važno je da budete dobro organizovani. Pred vama je povoljan dan za novo ljubavno poznanstvo. Spremni ste da uđete u vezu.Nemate probleme sa zdravljem.

RIBE

Na polju posla ćete imati neke promene koje niste očekivali. Niste sigurni na koga možete da računate. Ako ste slobodni, osećate potrebu za novom vezom. Ne prija vam da budete usamljeni. Mogući su manji problemi zglobovima.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top