Neobičan porođaj u Beogradu – ‘Uradio sam ono što sam morao. Porodio sam svoju ženu’

pixabay.com

Kuća i porodica

Neobičan porođaj u Beogradu – ‘Uradio sam ono što sam morao. Porodio sam svoju ženu’

Tata Milan iz Beograda je morao hitno da porodi svoju suprugu Marinu u automobilu na parkingu.

Da su čuda moguća i da život ne može da čeka dokazala je jutros Beograđanka Marina Kulundžić (31). Ona će ovaj dan pamtiti ceo život, jer je na svet donela zdravog dečaka, ali ne onako kako je bilo planirano. Umesto u bolnici Marina se porodila u automobilu na parkingu.

Scena kao u filmu odigrala se ispred zgrade na Labudovom brdu, a glavni ulogu u priči imao je njen suprug Milan Kulundžić (40), koji je herojski porodio svoju ženu.

„Kao roditelji dvoje dece bili smo spremni za najradosniji događaj, Marina je trebalo da se porodi za koji dan. Izgleda da se našem sinu žurilo. Kad su jutros bolovi iznenada počeli uputili smo se ka autu u nadi da ćemo što pre stići u bolnicu, međutim naš dečak nije hteo da čeka. Marina je počela da se porađa u kolima i tada više nisam mogao da razmišljam, uradio sam ono što sam morao. Porodio sam svoju ženu“, ispričao je tata Milan za Blic.

„Već dva puta sam prisustvovao porođaju, po sećanju sam radio ono što sam video kako babice to rade, bilo mi je samo bitno da dete uhvatim lepo. Srećom, sve je proteklo kako treba“, dodao je Milan.

Hitna pomoć je stigla taman na vreme da preseče pupčanu vrpcu, a mama i beba su u dobrom stanju odvezene u bolnicu.

Iscrpljena mama Marina rekla je da ovako nešto ni u snu nije mogla da zamisli, ali da je izuzetno ponosna na svog supruga i srećna što je u ovako čudnim okolnostima rodila zdravog sina.

„Kad je porođaj počeo bila sam uplašena kako će se sve završiti. Na sreću, moj heroj poneo se kao pravi doktor i na svet smo doneli živu i zdravu bebu. Sada smo u bolnici, a naš sin Jovan glavna je zvezda“ kaže nasmejana i hrabra mama Marina.

Baš kao i na filmu, ova priča ima srećan kraj, a radosnom dečaku jednoga dana mama i tata će kroz osmeh prepričavati kroz kakvu avanturu je stigao na svet.

Zapratite nas i na Instagramu!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top