Evo šta nam nosi mlad Mesec u Blizancima (od 22. maja)

pixabay.com

Lifestyle

Evo šta nam nosi mlad Mesec u Blizancima (od 22. maja)

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mesec u svom znaku, a ove godine se aktivira 22. 5. 2020. godine.

Sa mladim Mesecom u Blizancima budi se želja kod mnogih osoba za nekim novinama, posebno na emotivnom polju, samo da nije prisutna monotonija. Ovo je jako bitan period za zacrtane ciljeve kojima treba da se posvetite baš za vreme ove vladavine.

Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju i druge simbolike Blizanca biće naglašeno. Mlad Mesec imaće aspekt sa Saturnom iz Vodolije što će ukazivati kod pojedinih osoba da su promišljene, konzervativne, ozbiljne i oprezne. Zatim će biti u aspektu sa Marsom iz Riba, što može izazvati emotivnu krizu a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svest. Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat sa Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osećanja dok sa Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje sa nekim vestima.

Šta mogu očekivati pojedini znaci?

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj Mlad Mesec i vi možete imati dosta srećnih pogodnosti. Ovo će biti period kada ćete ostaviti poseban utisak na druge, zato se oslobodite i ne libite se da se pokažete sebe u nekom potpuno novom svetlu. Na taj način dolati bujica samopouzdanja a vaša energija i harizma će pleniti.

LAV

Dragi Lavovi, ne oslanjajte se samo na sebe u ovom periodu, već slobodno potražite pomoć od drugih ljudi. Mogući su neplanirani troškovi i to ne možete promeniti. Savet je da sve radite sa strpljenjem i taktikom, ne žurite nigde jer kasnije sve dolazi na svoje mesto. U tome će vam pomoći tim koji ćete temeljno izgraditi.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas ovaj mlad Mesec budi svest o drugim ljudima. Mnoge Škorpije imaju pojačanu intimnost sa svojim partnerom. Pojedine Škorpije mogu imati problema sa novcem koji nije njihov. Svakako, sada se ne preporučuje ulazak u dugove ili kredite jer je Jupiter retrogradan i može vam doneti još veću nevolju.

COSMOPOLITAN

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top