Kada vas neko vara ili loše postupa prema vama, stvar je u njemu, a ne u vama

pixabay.com

Lifestyle

Kada vas neko vara ili loše postupa prema vama, stvar je u njemu, a ne u vama

„Bol vas čini jačim. Suze vas čine hrabrijim. Slomljeno srce čini mudrije. Dakle, hvala prošlosti za bolju budućnost. „

Kad vas partner vara ili laže, to gotovo nikada nije direktno povezano sa vama; Uvek ste dovoljno dobri, čak i kada reči i postupci partnera sumnjaju u to. Vaše samopoštovanje zavisi samo o tome kako doživljavate sebe i ništa više; I svakako ne od toga koliko težite, bilo da ste u vezi ili koliko ste prestižni.

Loše ponašanje vašeg partnera ne baca senu na vas; Ako vas partner vara, ne treba ga se sramiti i pokušavati to sakriti, kao da je vaša krivica. U stvari, ovakvo ponašanje vašeg izabranika ukazuje na to da je pun problema koje je trebao rešiti pre pokušaja izgradnje veze s nekim.

Ljubav nikad nije loša. Ljubav je divna, čista i jednostavna; Varanje je loše i bolno, laganje je loše, slomljeno srce je loše, ali sve ove stvari nemaju nikakve veze s ljubavlju. Da, sve to nas stvarno boli, ali izdaja, laži i želja da činimo loše stvari voljenim ljudima generišu strah, a ne ljubav.

Štaviše, samo ljubav može zalečiti rane nanesene svim tim – a pre svega samoljublje. Počnite da volite sebe onako kako zaslužujete. Započnite danas. Voleći sebe svim srcem, počinjete da shvatate kakvu ljubav trebate očekivati od partnera – i nikada nećete pristati na ništa manje.

Činjenica da vam je poslednja veza bila neuspešna ne znači da će takve biti sledeća; Ne odustajte od ljubavi – bolje je odustati od ljudi koji su vam svojim postupcima pokušali dokazati da je ljubav loša.

„Najjača i najduža lična veza koju ćete ikada imati jeste veza sa sobom“, Steve Maraboli.

infopult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top