Mirka Vasiljević otkrila gde se poljubila prvi put sa Vujadinom!

Printscreen/Instagram

Poznati

Mirka Vasiljević otkrila gde se poljubila prvi put sa Vujadinom!

„Valjda nam je zato sad u životu tako lepo“, našalila se glumica.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić uživaju u srećnom braku imaju troje dece, a retko ko zna kako je počela njihova ljubavna priča.

Naime, lepa glumica je otkrila neobičan trenutak kada je uplovila u vezu sa sadašnjim suprugom, te istakla da su njih dvoje bili drugari iz srednjoškolskih dana.

– Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli isped njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo – ispričala je Mirka.

Ipak, ono što je možda najzanimljivije, a i ono što verovatno svaki par pamti jeste upravo prvi poljubac, a njihov je bio i više nego upečatljiv samo iz jednog razloga.

– Sećam se da je pored nas bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: „Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti“. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo – ispričala je Mirka Vasiljević za Informer.

Izvor: informer.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top