Dnevni horoskop za 17. maj

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 17. maj

OVAN

Možete da očekujete da će vam naredni period biti izazovan kada je u pitanju vaše polje posla. Povoljan je dan za početak veze sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Pazite na osetljivu bešiku.

BIK

Imaćete dosta obaveza i posla. Moguće je da su velika očekivanja nametnuta baš vama. Očekuje vas miran dan za ljubav. Sa voljenom osobom se solidno slažete i znate da možete da računate na nju. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Možete da očekujete neizvesnu atmosferu u odnosu sa poslovnim saradnicima. Nova ljubav vam ulazi u život! Srećni ste i zadovoljni jer možete da menjate nešto na ovom planu! Osećate se jako dobro u svojoj koži.

RAK

Možete da očekujete pokretanje promena na poslovnom polju koje će sepozitivno odraziti na vaše finansije. Sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite dobar odnos. Možete da očekujete povoljnu situaciju. Problemi sa varenjem.

LAV

Možete da očekujete pozitivne preokrete na poslovnom polju danas. Lepe vesti dolaze do vas! Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za početak ozbiljne veze sa vama. Nemate nikakvih problema.

DEVICA

Uspećete da ostvarite planove koje ste imali na ovom polju. Zadovoljni ste svojom poslovnom situacijom. Vaša veza je u fazi koja donosi prekretnicu. Moguće je da ponekad razmišljate i o prekidu. Hronični problemi vas muče.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan za posao. Moguće je da nećete imati ni jedan razlog da se nervirate. Prija vam osećaj slobode i spremni ste da uživate u tome, ne želite novu vezu sada. Povedite računa o holesterolu.

ŠKORPIJA

Dolazi vam povoljan period za promenu posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim ponudama. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan period. Sa voljenom osobom rešavate probleme. Cirkulacija vam je slaba tačka.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete danas uspeti da realizujete svoj poslovni plan baš onako kako ste to želeli. Spremni ste da partneru pokažete da vam je stalo do vaše veze. Moguće je da planirate zajednicu. Problemi sa želucem.

JARAC

Uspeli ste da prevaziđete poslovne probleme iz prošlosti. Pred vama je period koji donosi neke lepe vesti. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos masne hrane.

VODOLIJA

Pred vama je generalno povoljan dan u kojem ćete na poslovnom polju imati dobro stanje. Veoma je važno da sa voljenom osobom ostvarite iskrenu komunikaciju i da joj pokažete kakve su vaše želje. Bolovi u leđima.

RIBE

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika na poslovnom planu. Danas biste mogli da budete skloni gubicima. U odnosu sa voljenom osobom vam se pojavljuju manje komplikacije danas. Mogući su problemi sa jetrom.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top