Stroga modna pravila britanske kraljevske porodice!

Printscreen/Instagram

Moda

Stroga modna pravila britanske kraljevske porodice!

Megan Markl nije mnogo marila za stroga pravila

Pravila nalažu da se sve pripadnice lepšeg pola pridržavaju ovih bjuti smernica. U kraljevskoj porodici važe stroga pravila, a jedina koje je do sad prekršila baš svako od njih je Megan Markl.

Čini se da se nije uspela da se uklopi u stroge kalupe koje nameće ova porodica, pa je zato i odlučila da sa suprugom napusti Britaniju i sreću potraži u Holivudu.

Ovo je najstrože zabranjeno:

1. Lakovi za nokte jarkih boja

Kada je reč o manikiru, boje koje dolaze u obzir su one neutralnih tonova.

2. Šminkanje mora biti jednostavno

Slična pravila važe i kada je šminkanje u pitanju. Od članova se očekuje da nose laganu šminku, neutralnih tonova. Ništa ekstremnije od ajlajnera nije poželjno da se nađe na licu. Nikad nećete videti da nose veštačke trepavice, kao ni napadne nijanse karmina.

Ovo pravilo poštovali su svi osim Megan Markl. Nakon sastanka sa kraljicom Elizabeton na kojem je nosila sjaj upadljivije boje, nastala je čitava rasprava na tu temu na društvenim mrežama.

3. Frizura

Kada je o kosi reč dozvoljeno im je malo više slobode. Sve frizure osim potpuno ravne su dozvoljene, a najpoželjnije su punđe. Retko kad nose nešto drugo osim šešira, kada je reč o aksesoarima.

4. Usklađeno oblačenje

Kada prisustvuju javnim skupovima, stajlizi moraju da budu svedeni. Ništa što je kratko i previše lepršavo ne dolazi u obzir. Strogo se vodi računa da cela porodica bude u sličnim tonovima, pa ćete tako Kejt, Vilijama i njihovu decu gotovo uvek videti u usklađenim stajlinzima.

5. Modni dodaci

Elegantne male torbe su jedine koje žene u ovoj porodici mogu da nose. Isto pravili važi i za nakit. Sve što stave na sebe mora biti svedeno i diskretno.

6. Obuća

Previše visoke potpetice se smatraju odrazom lošeg stila u kraljevskoj porodici.

7. Farmerke nisu poželjne na zvaničnim ceremonijama

Kada obavljaju službene dužnosti, nije im dozvoljeno da na sebi imaju farmerke ili pantalone.

stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top