TRI PUTA SU IZGOVORILI SUDBONOSNO DA: Željko i Jovana znaju recept za dug i srećan BRAK! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

TRI PUTA SU IZGOVORILI SUDBONOSNO DA: Željko i Jovana znaju recept za dug i srećan BRAK! (FOTO)

Prvi susret na Evroviziji je obeležio njihove živote

Voditeljka Jovani Joksimović suprug Željko Joksimović izabranik na početku uopšte nije bio simpatičan, a talentovanog pevača je ona razoružala kada je u njenom automobilu pronašao – svoj album.

Na početku nije delovalo da će biti tako dobar tim, a danas ne mogu da zamisle život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično pružaju.

„Željko i ja se, iako to možda zvuči kao kliše, svaki dan istinski volimo sve jače. Recept za to možda zvuči jednostavno, ali zaista je tako – poštujemo se i uvažavamo baš sve različitosti jedno kod drugog. Takođe, potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljeni smo jer se volimo i to je to, nema tu kalkulisanja.“ – kaže Jovana Joksimović.

A Željko ne krije emocije i koliko mu je draga bitna.

„Svaki put kada je pogledam, pogledam u svoju sreću. Srećan sam što je Jovana moja i znam da je ona bila pravi izbor. Na početku nije delovalo da ćemo biti ovako jak tim, ali mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvek smo tu jedno za drugo.“- kaže pevač.

Jovana i Željko važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni i imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. On iz prvog braka ima ćerku Minu.

Upoznali su se 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu.Jovani on na početku i nije baš bio simpatičan, što je sama priznala.

„Kada su mi javili da ću voditi Evroviziju i bilo je pitanje ko će biti muškarac voditelj, sećam se da sam rekla:

„Znate šta, direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte, molim vas, on mi uopšte nije simpatičan”, sve ostalo je legenda. Tada sam prvi put videla Željka i bio je sladak. Željko kada priča kako je mene upoznao govori kako me je prvi put video s leđa i da je pitao ko je ova devojka i tada smo se prvi put upoznali.“ – prepričava Jovana taj sudbonosni susret.

Željko se prisetio prvog sastanka kada ga je Jovana, ujedno, potpuno oborila s nogu.

„Kada smo se upoznali, Jovana me je jednom vozila, imala je super neki besan auto. I ona me tako vozi, a ja čisto da otvorim ladicu da vidim šta to ima napred, i tamo je bilo nekih “divljaka”, CD-ova na kojima ništa ne piše i, naravno, moj CD. To je presudilo! Neko vreme sam se dvoumio, ali kad sam video CD, to je bilo sigurno.“ – rekao je Željko u intervjuu za domaće medije.

Njih dvoje su sudbonosno „da“ izgovorili 20. januara 2012. godine na Maldivima, da bi se pred kumovima opet venčali u četiri zida, u svom stanu u Beogradu.

„Maldivi su verovatno jedno od najromantičnijih mesta na svetu. Jovana i ja smo pre četiri godine prvi put bili tamo i mnogo nam se svidelo. Kasnije, kad god smo razgovarali o mestu na kom bismo se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, nekako smo oboje pominjali baš to ostrvo na kom smo bili i hotel u kom smo i prvi put odseli. I eto, uoči Svetog Jovana otputovali smo, venčali se baš na praznik i proveli divan sedmodnevni medeni mesec u rajskom ambijentu.“ – rekao je Željko Joksimović.

U septembru 2014. organizovali su i crkveno venčanje u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

Jovana je godinama kasnije u jednom intervjuu priznala da se nakon venčanja osećala nekako mirnije i opuštenije, iako se u njihovom odnosu ništa nije istinski promenilo.

BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top