Dnevni horoskop za 19. maj

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 19. maj

OVAN

Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju vaš posao. Spremni ste da preuzmete kontrolu nad promenama. Trudite se da ostvarite dobar odnos sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa glavoboljom.

BIK

Moguće je da niste spremni da donesete nove poslovne odluke iako tekuća situacija to od vas na neki način zahteva. Dopada vam se osoba koju poznajete od pre. Prošlost kuca na vaša vrata. Problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Budite dovoljno otvoreni sa vašim saradnicima i pokažite im kakve greške prave. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će želeti ozbiljniju vezu sa vama. Spremni ste za ljubavne promene. Proverite nivo holesterola.

RAK

Preporuka je da povedete računa o poslovima koje ste ranije trebali da obavite do kraja a niste to uspeli. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa osobom iz prošlosti. Moguće je da ste oboje povređeni. Smanjite unos alkohola.

LAV

Pokušajte da se bavite poslovima koji čekaju na vas ali vam nije lako da se organizujete na pravi način. Voljena osoba je pokazala da postoje zamerke sa njene strane. Mnogo je nezadovoljstva u vašem odnosu. Osetljiva koža.

DEVICA

Nestrpljivi ste da rešite sve poslovne nedoumice i da krenete da ostvarujete nove projekte. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom i sve češće razmišljate o mogućnosti da prekinete vašu vezu. Pad imuniteta je moguć.

VAGA

Pozitivna atmosfera vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima. Veoma povoljan dan je pred vama. Spremni ste da pokažete svoja osećanja i da uđete u novu vezu. Hormonalne promene.

ŠKORPIJA

Ušli ste u novo poslovno okruženje u kojem se na samom početku ne snalazite baš najbolje.Novo poznanstvo vas očekuje. Spremni ste da postepeno ostvarujete intimniji odnos sa vašom simpatijom. Osetljiva bešika.

STRELAC

Očekuje vas prekid poslovnog ugovora, ili odlazak sa posla. Moguće je da ste odavno želeli veće promene. Moguće je da ste rešili da sa voljenom osobom menjate neke dogovore koje imate od ranije. Povedite računa o očima.

JARAC

Moguća je promena posla. Spremni ste da pokrenete privatni biznis koji će biti uspešan. Očekuje vas period koji je jako povoljan za nova ljubavna dešavanja. Uzbuđenje na polju flerta polako raste. Pad imuniteta je moguć.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti skloni nekim rizičnim ulaganjima koja mogu da vam donesu gubitak ili štetu. Neočekivano dolazite do susreta koji će vas odvesti do nove emotivne veze. Moguća je tahikardija.

RIBE

Velike promene su pred vama u narednom periodu. Spremni ste da se posvetite novim poslovnim pregovorima. Moguće je da sa voljenom osobom planirate proširenje porodice. Spremni ste za nove promene. Problemi sa stomakom.

Kurir

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top