Ako ste rođeni između 11. i 20. u mesecu, proverite ŠTA TO ZNAČI u vašem životu

pixabay.com

Lifestyle

Ako ste rođeni između 11. i 20. u mesecu, proverite ŠTA TO ZNAČI u vašem životu

Ukoliko ste rođeni između jedanaestog i dvadesetog dana u mesecu, donosimo vam ključne predodređene puteve sudbine, koje nosi vaš broj.

Numerologija zastupa stav da nijedan broj i važan dan u našem životu nije slučajan i da u sebi nosi posebno značenje.

Datum i dan rođenja, kako objašnjavaju numerolozi, sudbinski se vezuju za svakog pojedinca i nose individualna značenja u kontekstu drugih pozicija zvezda. Ipak, postoje neke zajedničke odlike za sve ljude koji su rođeni istog dana u mesecu.

Ukoliko ste rođeni između jedanaestog i dvadesetog dana u mesecu donosimo vam ključne predodređene puteve sudbine, koje nosi vaš broj.

Rođeni jedanaestog u mesecu su osobe pred kojima je velika borba u životu. Mogu se naći u raznim situacijama od pukog siromaštva do bogatstva velikih razmera. Vodi ih intuicija i imaju izraženu potrebu za porodicom i životom u zajednici.

Rođeni dvanaestog u mesecu imaju najbolju razvijenu emociju za pravdu, trenutak kada nekom treba da pomognu. Često su nesrecni u ljubavi, ali na kraju ipak dolaze do svoje srodne duše. Sposobni su da zarade, ali treba da paze na svoje zdravlje.

Osobe rođene trinaestog u mesecu najbolje radi, sve završavaju u predviđenom, svi se oslanjaju na njih. Preteruju u poslu. Ne čuvaju zdravlje. Svoje ideje i znanje poklanjaju, a sve to nije dobro za samu osobu. U životu stiču dosta novca. Potrebna im je podrška porodice.

Ako ste rođeni četrnaestog u mesecu vrlo ste uspešni u svom poslu. Idoli ste drugima. Prate ih velike turbulencije kroz život. Moraju da ostvare potomstvo, tako se regenerišu. Smatraju ih „ludacima“ koji vole da izluđuju druge, ali mogu biti izvrsni doktori, stomatolozi.

Rođeni petnaestog u mesecu su veoma zabavni, dobri prijatelji, drugari, prati ih sreća kroz život, uvek imaju podršku jakih ljudi kad im je potrebno. Mogu nekada da preteraju u svom hedonizmu. Oprez sa novcem. Astma i disajni organi su im izuzetno osetljivi.

Rođeni šesnaestog u mesecu imaju jaku potrebu da budu voljeni i često su žrtve nesrećnih ljubavi. Materijalno dobro stoje. Nekada su egoisti koji misle samo na novac. Mnogo se očekuje od njih tokom života. Problemi sa srcem mogu biti prisutni.

Ako ste rođeni sedamnaestog u mesecu možete imati problem sa dokumentima, papirima. Uvek ste na tom polju blokirani. Mada, ove osobe su veoma pametne i visoko obrazovane. To im je ulaznica u svet. Putovanje i život u dalekim državama im daje krila. Mogu imate dve jake veze ili dva braka. Zdravstveno često pate od bolnih emocija.

Rođeni osamnaestog u mesecu su uspešni biznismeni, glumci, umetnici. U početku života imaju težak period, ali kako stare tako im se sudbina menja i postaju sve jač i jači. Često idu na operacije, ali imaju jako zdravlje zbog jake psihe.

Osobe rođeni devetnaestog u mesecu su osobe koje imaju život poput Svevišnjeg. Njihov put je trnovit. Često su ekscentrici koji dosta putuju, imaju veliko društvo, a prijatelje smatraju svojom familijom. Treba da uče lekciju otvaranja emocija prema drugima. Zdravstveno mogu imati problem ćelavosti, gubitka kose, jake nervoze i višak energije koja se ne kanališe pa odlazi u bolest.

Rođeni dvadesetog u mesecu su deca sudbine. Zapravo njihova sudbina ima mnogo jak uticaj i na spoljni svet. Kao da su rođeni da druge nauče važna i velika životna pitanja. Moraju da paze na kriminal jer ih prati ta energija kroz život. Ako su mudri mogu da izbegnu opasnosti. Sposobni da zarade i kad ne rade. Često ih drugi služe. Zdravlje osetljivo, srce, bubrezi.

Izvor: NOVOSTI 

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top