Dnevni horoskop za 20. maj

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 20. maj

OVAN

Povedite računa o tome kakvim ste ljudima okruženi na poslovnom polju. Ne biste trebali da verujete svima. Niste preterano zainteresovani za novu ljubavnu vezu. Moguće je da ste u okrenuti poslu. Problemi sa grlom.

BIK

Iznenadni preokreti vas zbunjuju. U ovom periodu ne biste trebali da pravite veće poslovne planove. Moguće je da ste došli do manjih nesuglasica sa voljenom osobom ali uspećete sve da rešite. Povedite računa o telesnoj težini.

BLIZANCI

Vaša nervoza može da bude vaša slaba tačka na poslu. Neophodno je da poradite na samopouzdanju. Pred vama je prilika da uđete u novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže srate u budućnosti. Problemi sa bubrezima.

RAK

Preporuka je da se date svoj maksimum oko poslovnih dogovora kako bi izvukli najbolje za sebe. Potrebno je da se potrudite da pokažete iskrena osećanja prema partneru kako bi vam odnos bio bolji. Smanjite unos masne hrane.

LAV

Velike su šanse da ćete imati neke neočekivane probleme sa saradnicima. Nepovoljan vam je dan za posao. Voljena osoba će pokazati da joj je potrebno još vremena kako bi mogla da se odluči za brak. Osetljiv vam je stomak.

DEVICA

Nestrpljivi ste i nije vam ni malo lako da sačekate prirodan razvoj poslovnih događaja. Skloni ste tome da neke stvari požurujete. Niste zadovoljni bračnom situacijom. Sa voljenom osobom imate nesporazume. Proverite krvnu sliku.

VAGA

Maksimalno ste posvećeni obavezama koje imate. Posao vam je sada jako važna stavka u životu. Ukoliko već imate partnera, sa njim su prisutni neki problemi i trzavice u komunikaciji. Dobro se osećate danas.

ŠKORPIJA

Ušli ste u nov posao i važno vam je da sve uradite maksimalno perfektno. Možete nekada biti naporni saradnicima. Novo poznanstvo je pred vama. Spremni ste da se posvetite emotivnim dešavanjima. Osetljiva vam je glava.

STRELAC

Moguće je da ćete zbog nekih poslovnih kočnica postati veoma nezadovoljni. Nije vam povoljan dan. Uskoro vas očekuje razgovor o budućnosti vaše veze. Moguće je da duboko u sebi priželjkujete brak. Skloni ste alergijama.

JARAC

Ako se nadate velikoj promeni, današnji dan vam nije povoljan. Situacija na poslu se odvija usporeno. Vaše nezadovoljstvo u odnosu sa osobom do koje vam je stalo polako dolazi do kulminacije. Problemi sa krvnom slikom.

VODOLIJA

Ovaj dan vam donosi manje stresove na poslu. Situacija se razvija suprotno od vaših očekivanja. Neočekivano ćete sresti osobu sa kojom ćete osetiti jaku hemiju i privlačnost na početku veze. Dobro se osećate.

RIBE

Očekujte pozitivan preokret. Na poslovnom polju konačno rešavate veće probleme. Došlo je vreme za velike odluke kod vas. Na polju ljubavi nakon današnjeg dana dosta toga više neće biti isto. Mogući su problemi sa bešikom.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top