U dobru, al’ ne i zlu: Igor ostavio Severinu, jer je u dugovima do guše!

Printscreen/Instagram

Poznati

U dobru, al’ ne i zlu: Igor ostavio Severinu, jer je u dugovima do guše!

Hrvatska pevačica Severina Kojić i sin pevača Dragana Kojića Kebe Igor Kojić rešili su da stave tačku na četiri godine dug brak. Prema navodima medija, Igor Kojić je podneo zahtev za razvod braka, a kako saznajemo, razlog je to što pevačica ima brojne finansijske probleme, te ne može više da izdržava Igora i njegovu porodicu.

Naime, Severina je nekoliko dana nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji usled pandemije koronavirusa došla u Beograd i provela skoro dva meseca kod svekra Kebe u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, gde su počele velike razmirice između nje i Igora.

– Igor je od samog početka veze navikao da Severina zarađuje mnogo para od nastupa, a da on lagodno troši. Dečko nema zanimanje, njemu je jedini cilj da uživa, putuje i da za to troši Severinine pare. Kad je krenula pandemija, Severina je prestala da nastupa, kao i svi pevači, a pošto ima mnogo kazni koje mora da plati sudu, plus životne troškove, koji uvek padnu na nju, morala je da, narodski rečeno, zavrne slavinu. Igor je tad poludeo – objašnjava izvor i otkriva da su problemi bili sve veći kako su Severinina dugovanja rasla.

– Severina nije znala da duguje državi Hrvatskoj stotine hiljada evra zbog prekršaja koje je pravila vezano za svoje dete Aleksandra jer je često menjala advokate. Kad su je obavestili, ženi se slošilo, a Igor je pukao. Rekao je da je to sve njena krivica, da će porodica bankrotirati zbog nje, a ona mu je rekla: „Dosta sam ja izdržavala i tebe i tvoju porodicu. Hoćeš novac? Uzmi, pa zaradi“. Nakon toga, Igor joj je rekao da su završili svaku priču i da hoće razvod. Ona je ubrzo otišla u Zagreb, a on je podneo zahtev za razvod braka – zaključio je izvor.

Kako dalje saznajemo, Igora roditelji nisu podržali u ovoj nameri. Rekli su mu da ne može sad da ostavi ženu u problemima, ali on ne želi nikoga da sluša i ubeđen je da je razvod najbolja opcija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Igorom, kao i sa Severininim PR Davorom Grginom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke

Duguje državi 208.000 evra
Srpski telegraf prvi je pisao o tome da pevačica državi Hrvatskoj mora da isplati paprenih 208.000 evra zbog toga što je čak osam puta prekršila zabranu objavljivanja fotografija maloletnog sina Aleksandra. Prema navodima izvora, Opštinski sud u Zagrebu je doneo tu presudu zarad zaštite bezbednosti deteta, a Severina se žalila Drugostepenom županijskom sudu u Dubrovniku, koji je njenu žalbu odbio i potvrdio presudu Opštinskog. U međuvremenu, osam puta je objavila fotografije na kojima se vidi Aleksandar, a kazna joj se svaki put duplirala. Prva je bila oko 700 evra, sledeća 1.400 evra i tako je ubrzo dostigla ogroman iznos.

Igorov advokat kontaktirao sa Seve
Severina Kojić, otkako se vratila u Zagreb, nije se videla sa suprugom Igorom, a kako saznajemo, mali Keba je odlučan u nameri da se razvede.

– Igor i Seve već duže vreme nisu u dobrim odnosima, a sada je njegov advokat kontaktirao sa njom oko razvoda. Igor čak nije hteo ni sam da je zove jer zna da bi pokušala da ga odgovori, što se već desilo, a on je popustio samo zbog malog Aleksandra.

Uvredila Olju i Kebu
Dok je boravila u Kebinoj kući u vreme karantina, Severina se loše ponašala prema Igorovim roditeljima. Da stvar bude još gora, priča se da je pevačica uvredila Olju i Kebu, koji su je dočekali i prihvatili oberučke u svom domu u vreme vanrednog stanja u Srbiji usled KOVID-19.

– Severina je pravila haos u Beogradu dok je bila u Kebinoj kući. Prema Kebi i Olji se ponašala odvratno, imala je histerične ispade gotovo svakog dana dok Igor nije poludeo i rekao da više neće to da trpi – rekao je izvor blizak porodici Kojić za Svet.

Izvor: Republika

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top