Dnevni horoskop za 21.maj

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 21.maj

OVAN

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje pogrešne informacije. Nije vam lako da stavite tačku na ljubav iz prošlosti. Postoji osoba koju još uvek volite. Mogući su problemi sa sinusima.

BIK

Možete da očekujete nepovoljnu situaciju na polju finansija. Iznenadni troškovi su pred vama. Vaša veza sa voljenom osobom prolazi kroz krizu i nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu kao pre. Povedite računa o hormonima.

BLIZANCI

Možete da očekujete miran dan u kome ćete na poslovnom polju imati stabilnu situaciju. Zadovoljni ste. Vaš partner je pokazao da je spreman da ispravi svoje greške i da vam se više posveti. Skloni ste infekcijama.

RAK

Današnji dan je povoljan za razrešenje i kompromis, ako su postojale nesuglasice na poslu. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koju poznajete. Uskoro je moguć početak veze. Odlično se osećate!

LAV

Nadate se napretku na polju posla. Spremni ste da uložite više energije u rad. Moguće je da odbijate da pokažete svoja osećanja i da zato propuštate priliku za novu vezu. Moguć je kamen ili pesak u bubregu.

DEVICA

Budite oprezni na poslovnom polju jer će odluke koje sada budete doneli dugo da vas prate na ovom polju. Sve više stičete utisak da sa voljenom osobom nećete uspeti da sačuvate zajednicu. Mogući problemi sa imunitetom.

VAGA

Jako je važno da sačuvate smirenost kada je u pitanju vaše poslovno polje i da budete spremni na neke kompromise. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će biti direktna u svom udvaranju. Mogući su problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA

Danas ćete imati osećej da vam ništa ne polazi za rukom. Nemojte da forsirate nove poslove. Sve više vam nedostaje sloboda i moguće je da želite da stavite tačku na neku ljubavnu vezu koju imate. Mogući su problemi sa probavom.

STRELAC

Pred vama je dobar dan u kome ćete uspevati da realizujete svoje poslovne planove bez ikakvih komplikacija. Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, pa počinjete da razmišljate o raskidu. Problemi sa alergijama.

JARAC

Promene na finansijskom planu vam uvek teško padaju danas. kao da novac sve više odlazi od vas. Zbog velikog stresa pod kojim ste, možete da budete skloni svađama sa partnerom. Problemi sa apetitom.

VODOLIJA

Nije vam lako da rešite probleme koji su vas toliko opteretili jer nemate sa kim da ih podelite. Povlačite se u sebe i ne primećujete sve prilike za nova poznanstva koje vam se ukazuju. Sklonost ka gojenju je naglašena.

RIBE

Osećate da je vreme da na poslovnom polju menjate dosta toga. Spremni ste da pokažete inicijativu. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, iako vi niste sigurni u svoja osećanja prema njoj. Problemi sa nesanicom.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top