Tako se brani žena: Priji napisali kako je ograničena, Filip Živojinović zakucao odgovorom!

Printscreen/Instagram

Poznati

Tako se brani žena: Priji napisali kako je ograničena, Filip Živojinović zakucao odgovorom!

Filip Živojinović je ušao u raspravu nakon što je pročitao kako mu vređaju ženu. Filip Živojinović ne voli kad bilo ko negativno komentariše njegovu suprugu Aleksandru Prijović Živojinović, pa je žestoko brani čak i na društvenim mrežama.

Pevačica i snajka Lepe Brene veliku popularnost dostigla je nakon što je uplovila u ljubavnu vezu s njenim pastorkom i sinom Bobe Živojinovića. Sada je jedna tviterašica napisala o Priji svoje mišljenje, koje je poprilično uvredljivo:

– Prijovićka, j..iga, obula je „dior“ sandale, ali rumenilo s lica ne briše ni Dušan Lazić Laza. Dobre pesme i glas, ali bez harizme, ne ume da priča, potpuno ograničena devojka, nažalost, osim za ocenu za koga bi bilo zgodno udati se, što maksimalno pohvaljujem jer je i to talenat – napisala je jedna tviterašica.

Kad je Filip pročitao ovaj tvit, burno je reagovao:

– Vi ste inače upoznali devojku o kojoj pričate, pa iz iskustva kažete da je ograničena? Pretpostavljam da niste, onda to govori dosta o vama i vašoj intelektualnoj i duhovnoj „širini“. Neka bude ona ograničena dok su neograničeni kao vi – napisao je Filip.

Izvor: Espreso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top