U najlepšem društvu Pirs Brosnan proslavio 67. rođendan: Hvala na svim srećnim danima koje smo proveli zajedno! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

U najlepšem društvu Pirs Brosnan proslavio 67. rođendan: Hvala na svim srećnim danima koje smo proveli zajedno! (FOTO)

Bivši agent 007 Pirs Brosnan već je nekoliko nedelja na Havajima sa svojom voljenom suprugom Kili Šaj Smit. U društu najvažnije žene na svetu proslavio je 67. rođendan i ponovo iskoristio priliku da joj pokaže koliko mu je važna.

Za njihovu ljubav zna celi svet. Svetli su primer nesebične, uzajamne i iskrene ljubavi u Holivudu koji nije sinonim za monogamiju. Ipak, Pirs Brosnan uspeo je ostati veliki zavodnik i miljenik žena, dok istovremno osećanja gaji samo za jednu – svoju suprugu Kili Šaj Smit.

Koliko je voli, pokazao je i na svoj važan dan. Prilikom proslave svog 67. rođendana, Brosnan je opet svoju suprugu stavio u centar pažnje.

Na svom zvaničnom Instagram profilu, objavio je zajedničku fotografiju sa svojom 11 godina mlađom suprugom dok su razemenili romantičan poljubac, držeći u ruci čašu šampanjca. Bračni par u jeku pandemije pobegao je na Havaje, gde uživaju u podužem odmoru.

Slavljeničko raspoloženje u glumcu poznatom po dugogodišnjoj ulozi agenta 007 izazvalo je najiskrenije emocije pa je poručio: „Hvala na mesecu i suncu i svim srećnim danima koje smo proveli zajedno kroz naš život draga Kili. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke“.

Kili i Pirs su sinonim za jedan od najsrećnijih i dugovečnijih brakova u filmskom svetu, a slavni glumac ne krije koliko mu ona znači.

„Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao da živim. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Kili je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje“, znao je da kaže Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.

tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top