Porodila se Biljana Tipsarević, ona i Janko izabrali prelepo ime JAKOG BIBLIJSKOG ZNAČENJA

Printscreen/Instagram

Poznati

Porodila se Biljana Tipsarević, ona i Janko izabrali prelepo ime JAKOG BIBLIJSKOG ZNAČENJA

Dizajnerka Biljana Tipsarević porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka.

Srećni roditelji Janko Tipsarević i Biljana su se odlučili za ime Noa. Porođaj je obavljen u jednoj privatnoj klinici, a popularnom teniseru je bilo omogućeno da sve vreme bude uz suprugu.

Malena sestrica Emili se oduševila kada su joj javili da joj je bata stigao na svet.

A muško lično ime Noa, veoma je popularno u poslednjih nekoliko decenija, kako u hrišćanskim, tako i u islamskim zemljama, i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu (pominje se kao prorok u Izraelu, u “Starom Zavetu”), kao i u islamu (pominje se u “Kuranu” kao jedan od proroka i sledbenika Muhameda i Allaha).

Poznata je priča o potopu i barci koju je gradio Noje ili Noah, a prema uputima Boga kako bi izbegao “Veliki Potop”, jer je bio pravi vernik kome je Stvoritelj dodelio ulogu “spasioca” svih živih bića na zemlji.

Tokom proteklih devet meseci, računa o Biljaninoj trudnoći vodila je doktorka Rakić. Ono što je zanimljivo, dizajnerka je tokom čitave trudnoće bila aktivna, te smo je samo dan pre porođaja uslikali u Zemunu gde je fotografisala kampanju za novu kolekciju. Tim povodom je izjavila:

– Modeli mogu da se nose uz patike, uz papuče, nešto ravno… A mogu i uz štikle, za neke prigodne prilike. Pravo je vreme da osvežimo garderober letnjim komadima odeće, iako je neizvesno da li ćemo ove godine imati letovanja na kakva smo navikli – kazala je ona pred našim kamerama.

Inače, Janko Tipsarević je zaslužan za teniski događaj godine u Srbiji, koji će se održati za tri nedelje, a on sa svojim timom radi na događaju čiji je zvaničan naziv Eastern european championship.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top