Goca na poseban način čestitala rođendan ĆERKI!Pevačica je podelila i fotografije sa mezimicom Lenom

Printscreen/Instagram

Poznati

Goca na poseban način čestitala rođendan ĆERKI!Pevačica je podelila i fotografije sa mezimicom Lenom

Pevačica je podelila i fotografije sa mezimicom Lenom

Za pevačicu Gocu Tržan danas je poseban dan jer njena mezimica Lena napunila 13 godina.

Ona je emotivnom porukom raznežila publiku, u kojoj je opisala da joj je na porođaju život bio ugrožen, ali je ona u tom trenutku mislila samo na ćerku.

View this post on Instagram

#birthdaygirl #teenager Pre 13 godina tacno sam se u ovo vreme spremala da te donesem na svet, bila si mirna i nije ti se bas zurilo, i tek u 20:05 sam prvi put cula tvoj glas i videla tvoje oci. Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala… Nisam osecala ni bol, ni strah sto su se lekari uspanicili oko mene da mi spasu zivot, samo sam gledala u tebe sa osecanjem pripadanja. Isto tako te gledam i danas, sa ponosom, s ljubavlju, ponekad sa zebnjom da nesto ne radim kako treba… I gresicu, sigurno. Jedino u sta sam sigurna je da cu te zauvek voleti, da ces biti moja najveca radost i najveci bol, da ce me svaki tvoj zagrljaj ciniti najsrecnijom u univerzumu. Draga moja Leno, srecan rodjendan, dobrodosla u tinejdzersko doba, budi nam zdrava i srecna, oprezna, a ipak puna zivota i ljubavi za druge… Znaj da si moja do kraja vremena, da je tvoje srce kucalo ispod mog i zato smo zauvek povezane i u radosti i u bolu. Voli te tvoja majka 💜💜💜💜

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

“ Pre 13 godina tačno sam se u ovo vreme spremala da te donesem na svet, bila si mirna i nije ti se bas žurilo, i tek u 20:05 sam prvi put čula tvoj glas i videla tvoje oči. Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala… Nisam osećala ni bol, ni strah što su se lekari uspaničili oko mene da mi spasu život, samo sam gledala u tebe sa osećanjem pripadanja. Isto tako te gledam i danas, sa ponosom, s ljubavlju, ponekad sa zebnjom da nešto ne radim kako treba… I grešiću, sigurno. Jedino u šta sam sigurna je da ću te zauvek voleti, da ćeš biti moja najveća radost i najveći bol, da će me svaki tvoj zagrljaj činiti najsrećnijom u univerzumu. Draga moja Leno, srećan rođendan, dobrodošla u tinejdžersko doba, budi nam zdrava i srećna, oprezna, a ipak puna života i ljubavi za druge… Znaj da si moja do kraja vremena, da je tvoje srce kucalo ispod mog i zato smo zauvek povezane i u radosti i u bolu. Voli te tvoja majka“, napisala je Goca.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top