Omiljene zvezde sa TV ekrana nekad i sad: Ko je ostario i zborao se, ko prolepšao, a ko se zaledio u vremenu!? (FOTO)

Poznati

Omiljene zvezde sa TV ekrana nekad i sad: Ko je ostario i zborao se, ko prolepšao, a ko se zaledio u vremenu!? (FOTO)

Sudeći prema veći slika, malo toga se promenilo, barem kod većine…

Već neko vreme na društvenim mrežama popularni su izazovi (10yearchallenge) na kojima popularne ličnosti, muzičke, filmske i TV zveze, kače svoje fotografije pod haštagom “nekad i sad”.

Neki izazovi su desetogodišnji, kod oni mlađih uglavnom, ali ima fotografija koje upoređuju izglede i od pre 20, pa i više godina.

Među odabranima su se našle neke od najpoznatijih ličnosti poput Rijane, Dženifer Lopez, Kortni Koks, Dženifer Aniston i druge.

Većina fotografija koja kruži društvenim mrežama, naravno, prikazuje zvezde u njihovim najboljim izdanjima, ali neke razlike se vide, mada, ako ćemo da budemo sasvim iskreni – minimalne. Da li je u pitanju dobra genetika ili dobar plastični hirurg, ne znamo, ali za neke kao da je vreme stalo.

Nama se čini da se Dženifer Lopez drži fantastično za svoje godine i – iako je možda (najverovatnije) radile neke korekcije na svom licu, to je urađeno toliko suptilno i neprimetno, da ona deluje kao da ima 25, a da ništa na njoj ne deluje veštački ili „prepumpano“, što je zapravo i pravi smisao i svrha estetske medicine.

Slična situacija je i sa Dženifer Aniston, koja se takođe nije promenila drastično, a ne deluje ni da je ostarila, bar ne ako je sudeći po slici od pre 10 godina.

Kuriozitet je slika oskarovke Meril Strip, za koju je poznato da se nije podvrgavala nikavim radikalnim kozmetičkim tretmanima i koja izgleda sjajno, a što je još bitnije – dostojanstveno i lepo nosi sve svoje „mane“ (uvek je izjavljivala da nikada ne bi operisal nos zbog koga je imala probleme da dobija uloge na početku karijere) i godine.

Za neke druge, opet, situacija je malo drugačija. Primera radi, slika Kajli Džener od pre 10 godina i danas je kao da gledate u dve različe osobe. Neprepoznatljiva!

Ovaj „nekad i sad“ izazov pokazao nam je da, u isto vreme možete imati najboljeg plastičnog hirurga na svetu, ako vam priroda nije bila naklonjena, džabe je.

Ali, isto tako ovaj izazov pokazuje da vreme neke žene može da učini i lepšim i privlačnijim i seksepilnijim, ukoliko umeju da nose svoje godine.

Jer, jedno je sigurno, fizička lepota jeste važna u svetu u kome živimo, ali ona unutrašnja, koja je neprolazna, ukoliko je ne posedujete, nijedan botoks, hijeluron, pa ni sklapel vam neće biti od koristi, jer prosto nećet zračiti.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top