Veliko priznanje princa Vilijama rastužilo svet i tek će izneti detalje

Printscreen/Instagram

Poznati

Veliko priznanje princa Vilijama rastužilo svet i tek će izneti detalje

Vojvodi od Kembridža, princ Vilijam otkako se oženio istakao je da mu se život drastično promenio, te je sve to ispričao u dokumentarnom filmu “ Fudbal, princ Vilijam i naše mentalno zdravlje“ koji će, prema pisanju stranih medija biti emitovan ove sedmice.

Princ Vilijam u dokumentarnom filmu govorio je o svojoj ulozi oca i o tome kako mu je ovo iskustvo promenilo život.

Vilijam koji sa suprugom Kejt Midlton ima sinove Džordža (6), Luja (2) i ćerku Šarlot (5), razgovarao je s bivšim fudbalerom Marvinom Sordelom, koji je istakao da je odrastao bez oca. Vilijam je objasnio da je i sam istraumiran, kao i da mu je period kada je postao otac bio najteži u životu.

– Mislim da, kad si prošao kroz nešto traumatično u životu – kao što što tvoj tata nije bio tu, moja majka je poginula dok sam bio mlađi – emocije se vraćaju u naletima jer je to sasvim drugačija životna faza. I nema nikoga ko bi nekako mogao da ti pomogne – istakao je princ Vilijam, prenosi Glossy.

Vojvoda od Kembridža je, inače, imao 15 godina kada je ostao bez majke, a njegov mlađi brat princ Hari i on svojevremeno su pričali o tome kako nisu bili u stanju niti umeli da govore o tragediji koju su doživeli.

– Nikad nismo zaista pričali o tome što smo izgubili mamu tako mladi – rekao je Hari Vilijamu pred kamerama pre nekoliko godina.

Oni su i dodali da su dugo emocije taložile, zbog čega njih dvojica aktivno učestvuju u kampanjama kojima se promoviše briga u mentalnom zdravlju.

– Mentalno zdravlje treba da bude prioritet. Neko mora da preuzme vođstvo i započne razgovor – istakao je Vilijam tada.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top