Biljana Tipsarević POKAZALA SINA NOU i prelep kutak koji je priredila samo za njega

Printscreen/Instagram

Poznati

Biljana Tipsarević POKAZALA SINA NOU i prelep kutak koji je priredila samo za njega

Dizajnerka Biljana Tipsarević porodila se pre četiri dana, a nakon što je malenog Nou dovela kući pokazala je prelep kutak koji mu je uredila.

Krevetac je beo, dok su detalji u sivim i svetlo plavim nijansama. Tu je i veliki buket cveća, a dok je ponosna mama slikala, Noa je mirno spavao.

– Dobrodošao kući živote naš. Hvala svima na predivnim porukama, čestitkama, ljubavi, podršci, cveću, poklonima, pažnji u našem najdivnijem danu – napisala je Biljana uz fotografiju koja je oduševila njene pratioce.

Podsetimo, ranije je Biljana Tipsarević otkrilaJE kako je upravo Janko bio to da se mališan zove Noa, što se nije dopalo njegovoj ćerkici Emili koja nije želela da ima dvojicu braće sa istim imenom. Ipak će morati da se snađe:

– Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje, rekla je Biljana svojevremeno za „Hello“.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top