DANICA MAKSIMOVIĆ pokazala kako izgleda u 67.-oj godini!

Printscreen/Instagram

Poznati

DANICA MAKSIMOVIĆ pokazala kako izgleda u 67.-oj godini!

Danica Maksimović najnovijim fotografijama je pokazala da žena i sa 67 godina može da izgleda savršeno. Iako su žene često na meti loših kometara, kod glumice to nije slučaj, pa otkriva kako vodi računa o svojoj liniji.

Danica Maksimović važi za damu sa najviše stila na našim prostorima, a gde god da se pojavi prisutne ostavlja bez daha. Kada je na društvenim mrežama objavila fotografije iz đakuzija, pokrenula je lavinu komentara.

Velika većina je primetila da Danica izgleda fenomenalno, pa su je pohvalile i Marija Vicković, Nada Šargin, Lidija Vukićević, kao i kolega Sloba Stefanović.

– Svuda u svetu je normalno da čovek izgleda dobro i da vodi računa o svom pshičkom i fizičkom zdravlju – ističe glumica.

– Malo je genetika, majka priroda. Moja mama je uvek bila vitalna i imala lep ten. Svima u oči upada moj ten. Vežbam, vodim računa o sebi, godinama. Ne znam što je tolika frka oko mojih fotografija? Naravno da ne jedem sve, samo što mi prija i koliko ću tog danada potrošim kalorija. Ne jedem mnogo i ne večeram – otkrila je ona tajnu svog dobrog izgleda.

Izvor: blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top