Zašto me NIKADA VIŠE nećete videti u Crnoj Gori

pixabay.com

Lifestyle

Zašto me NIKADA VIŠE nećete videti u Crnoj Gori

Crnogorski premijer Duško Marković izjavio je danas da Crna Gora od 1. juna otvara granice sa državama u kojima je najviše 25 obolelih na 100.000 stanovnika, odnosno sa Hrvatskom, Slovenijom, Austrijom, Nemačkom, Poljskom, Češkom, Mađarskom, Albanijom i Grčkom.

– Granice ćemo otvarati prema zemljama koje imaju sličan epidemiološki status. Nećemo tražiti posebna testiranja, svi će dobiti jasna uputstva šta ih očekuje u zemlji i koje propise moraju poštovati – rekao je premijer Crne Gore.

Iako je Republika Srbija donela odluku da od 1. juna otvori granicu sa nekoliko susednih država, među kojima je i Crna Gora, građani Srbije ipak neće moći da putuju u tu zemlju bez testiranja i izolacije.

Na ovu odluku reagovala je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić, izjavivši da „Srbija neće zatvarati granice za crnogorske građane, kao što je to uradila Podgorica za građane Srbije, ali će biti zatvorena za crnogorske mafijaše i kriminalne klanove“.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da „to pokazuje njihov odnos prema Srbiji. Ako građani Srbije mogu slobodno u Mađarsku, Grčku, Bugarsku, zašto ne bi mogli i u Crnu Goru? Zaista smešno i pokazuje do kog je nivoa došla državna politika Crne Gore. Oni povlače poteze koji su na sopstvenu štetu i koji su porazni za njihove građane“.

Izjava premijera Crne Gore izazvala je i buru nezadovoljstva građana Srbije na Tviteru.

Ovo su samo neki od komentara: „A šta je sa Srbijom“ – „Mi smo nepoželjni“.

„Ako nas iz Srbije ne pustite na more u CG, mi ćemo do Grčke ili Hrvatske, pa kako vam volja…“

„Daleko vam lepa kuća, nikad više u Crnoj Gori“.

I tako dalje, i tako dalje, Tviter se noćas ne stišava…

TviterFOTO: TVITTER / TWITTER
Tviter
TviterFOTO: TVITTER / TWITTER
Tviter
TviterFOTO: TVITTER / TWITTER
Tviter
TviterFOTO: TVITTER / TWITTER
Tviter
TviterFOTO: TVITTER / TWITTER
Tviter

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top