ŠTA VAŠE RUKE GOVORE O VAMA! Saznajte da li vas hoće pare, ili ljubav!

pixabay.com

Lifestyle

ŠTA VAŠE RUKE GOVORE O VAMA! Saznajte da li vas hoće pare, ili ljubav!

Kraći domali prst u odnosu na kažiprst otkriva samouverene osobe, a duži šarmere koji vole da rizikuju

Verovali ili ne, dužina prstiju može da otkrije zanimljive informacije o vašoj prirodi. Čak su i drevni Kinezi na osnovu toga procenjivali nepoznate osobe. Ako želite da se zabavite, bacite pogled na dužinu kažiprsta i domalog prsta i pogledajte da li se podudara sa nekim od vaših karakteristika.

A. Osobe kojima je domali prst duži od kažiprsta uglavnom su privlačne spoljašnjosti. Oni zrače šarmom koji osvaja druge ljude. S druge strane, nekada imaju agresivnu crtu i za njih ne predstavlja problem da preuzmu rizik. Jedno istraživanje pokazalo je da ljudi sa dužim domalim prstom od kažiprsta brže zarađuju novac.

B. Oni sa kraćim domalim prstom od kažiprsta imaju veliko samopouzdanje, puni su sebe i arogantni. Uživaju u samoći i ne vole da ih neko uznemirava u slobodno vreme. Nisu tip osobe koja će napraviti prvi korak kada je u pitanju emotivni odnos, ali znaju da prihvate i cene pažnju koju dobijaju.

C. Osobe kojima su domali prst i kažiprst po dužini isti su miroljubivi, a osećaju se neprijatno kada se nađu u sukobu. Prosto ne znaju da se svađaju. Oni su dobro organizovani i pokušaće da budu u dobrim odnosima sa svima. U ljubavi su verni, nežni i brižni prema svojim partnerima.

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top