Irina Šajk i Bredli Kuper imaju vest koja je veliko iznenađenje

Poznati

Irina Šajk i Bredli Kuper imaju vest koja je veliko iznenađenje

Veliki obrt nakon vesti da je manekenka navodno trudna

Jedan od najlepših parova Holivuda odlučio da ljubavi da još jednu šansu!
Irina Šajk i Bredli Kuper su ponovo u vezi, prenose svetski tablodi.

Iako je iza manekenke i glumca buran period koji je rezultirao raskidom, emocije među su izgledala toliko jake da su rešili da zaborave na sve razmirice.

Izvor blizak paru tvrdi da su Irina i Bredli ostali u dobrim odnosima zbog ćerke Lee de Sene Šajk i da su ih česta viđenja zbližila. U prilog toj tvrdnji navode fotografije koje su napravili paparaci, na kojima se vidi da je Irina provela nekoliko sati kod Bredlija u stanu što se nije desilo od od kako su rastavljeni.

Irina i Bredli rastali su se nakon što je glumac sarađivao sa Lejdi Gagom na filmu “ Zvezda je rođena“. Pisalo se tada da hemija među njima toliko bila jaka i očigledna da je zbog svega Irina odlučila da ostavi holivudskog zavodnika.

O rastanku nisu govorili za medije a u jednom od retkih intervjua u kom se dotakla Bredlija priznala je da joj je od njegovog odlaska život potpuno drugačiji.

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo – iskreno je rekla manekenka u intervjuu za martovski broj britanskoj izdanja magazina “Vogue” i dodala:

– Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par – rekla je tada Irina.

Od kako se rastali, Irina i Bredli nove partnere nisu predstavljali javnosti. Zato je mnogo pažnje privuklo kada je manekenka nedavno uhvaćena u društvu milionera Vita Šnabela koji je do sada bio u vezi sa brojnim lepoticama među kojima su i Hajdi Klum.

Manekenka je nedavno uslikana tokom šetnje u Njujorku, a fotografije koje su ubrzo obišle svet, pokrenule su nagađanja o novoj trudnoći.

Irina I Bredli se nisu oglašavali povodom napisa o pomirenju, a obožavaoci najlepšeg holivudskog para se nadaju da je to ipak istina.

Izvor: Story.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top