Patike i haljina, kombinacija koja je osvojila sve trendseterke: Evo kako da nosite ovaj trend bez greške! (FOTO)

Moda

Patike i haljina, kombinacija koja je osvojila sve trendseterke: Evo kako da nosite ovaj trend bez greške! (FOTO)

Ko kaže da patike morate da nosite samo u sportskoj varijanti i neformalnim prilikama?

U modi odavno ne postoje pravila i sve je dozvoljeno. Spajanje naizgled nespojivih stvari može da da odličnu modnu priču. Takav je slučaj i sa patikama i svečanim haljinama.

Ovaj model obuće nije više rezervisan isključivo za sportske kombinacije i odlazak u teretanu. On se, iako zvuči neobično, odlično uklapa u elegantne stajlinge.

Odvažno i smelo, tako bismo opisali ovaj trend. Ukoliko volite da budete drugačije i u korak prtite modu, ova kombinacija je baš za vas. Ove sezone, udobnost je na prvom mestu. 

Haljine su, kao što znate, najbolji odevni komad za brzo postizanje elegantnog i ženstvenog stajlinga. Najbolji način za balansiranje i postizanje „ulilčnog stila“ koji je vredan društvenih mreža jeste kombinacija haljina sa patikama.

Trendseterke su već poludele za ovakvim autfitima i dale nam nekoliko odličnih predloga kako se može nositi ovaj stil.

Ova kombinacija je apsolutni pogodak, jer osim što ćete izgledati trendi, biće vam i udobno, pa ćete celu noć moći da provedete na nogama, igrajući uz omiljenu muziku.

 

 

Da li ste ljubitelji ovih neobičnih i drugačijih kombinacija ili ipak igrate na sigurnu kartu? Pišite nam u komentarima šta mislite o ovom trendu…

(stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top