Posle 6 GODINA ĆUTANJA progovorila HARIJEVA BIVŠA DEVOJKA! Tokom čitave veze bila je u strahu…

Printscreen/Instagram

Poznati

Posle 6 GODINA ĆUTANJA progovorila HARIJEVA BIVŠA DEVOJKA! Tokom čitave veze bila je u strahu…

Bišva devojka princa Harija objasnila je da je čekala da joj se kockice sklope i da je zato tek sada progovorila za medije…

Princ Hari pre venčanja sa Megan Markl imao je razne veze i ljubavi. Međutim najviše pažnje je privukla njegova veza sa britanskom manekenkom i glumicom Cresidom Bonas. On je sa njom bio tri godine u vezi, ali su 2014. godine odlučili da raskinu.

Cresida se nije previše oglašavala u medijima, sada je za „The Daily Telegraph“ progovorila o detaljima veze i otkrila kako je tokom cele veze bila u strahu.

– Strah od toga da ću pogrešiti, da će me odbiti, da nešto neću dobro napraviti, da neću biti savršena… Mislim da me je sve to sputavalo u određenim delovima života – iskreno je rekla Cresida, a onda dodala kako ju je cela situacija ojačala.

– Mislim da sam nakon svega ojačala kao osoba i sama sebi posložila stvari u glavi o tome šta želim u životu. Takođe, ta veza me je podstakla i da još više radim na sebi i ostvarenju svojih ciljeva, kao i to da pomeram vlastite granice jer nikako nisam želela biti sputavana na bilo koji način – objasnila je u razgovoru bivša devojka princa Harija.

Izvor: blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top